PARTYINFO

 

FINAL SCRATCH

Datum konání:
13.09.2002 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Výstaviště
DJs:
Tibor - final scratch set, Orbith, Josef Sedloň + drummer Car-L, Igor Pataky, Mary Love, Lucas, Spartax, Majkl, Jackill
Popis:
2 rovnocenné haly se 2 dominantními styly techno a house; 32kW sound, laser, party cocktails..; video by Anykey; entry 150 / 190; část výtěžku věnována na pomoc po povodních + sbírka na obnovu Roxy
předprodej vstupenek: Ticketstream
 
 
Line-up na Final Scratch
Final Scratch party v Plzni
Příští pátek (třináctého;) se opět probudí dění v Plzni, přes léto totálně ospalé (moc horko a moc piva?:) .. na Výstavišti proběhne party Final Scratch, obdoba předprázdninového Sundance, opět ve dvou halách a tentokrát se to bude točit kolem Tibora a zařízení Final Scratch (další info o FS máme tady) .. část výtěžku jde na lokální povodňově konto, máme taky soutěž o lístky. Další zprávy z Plzně: Mix je znovuotevřen po rekonstrukci a Králík jede na plnou otvírací dobu:)
 
Agentura Dancemedia přichystala na pátek 13. září na plzeňské výstaviště akci, jejíž název napovídá, že budeme mít poprvé v Plzni možnost vidět v akci revoluční technologii Final Scratch, která vnesla do světa taneční hudby v poslední době nemalý rozruch.

Tento systém předvede tak jako na všech velkých tanečních festivalech tohoto léta slovenský DJ Tibor (Subtech Bratislava) a kromě něj se na dvou scénách (euforic hall a dynamic hall) představí Djové Orbith (Bassline), Igor Pataky (Lunar), Josef Sedloň + drummer Car-L (Lighthouse), Lucas (Roxy), Jackill (Futurebeat, Plzeň) a residenti plzeňského klubu MIX - Majkl, Mary Love a Spartax.

Akce bude doplněna o další na této úrovni snad již samozřejmé atrakce jako je laser, videoprojekce na obou scénách, veselé neúplně oblečené tanečnice a množství občerstvovacích stanic.

Dlužno dodat, že se organizátoři rozhodli věnovat část výtěžku z akce na některou ze sbírek na podporu obětem povodní (s ideou zaměřit se na některý z místních případů) a sbírkou na akci podpořit také náš oblíbený klub Roxy, který je stále ještě pod vodou a jeho znovuotevření bude zřejmě velmi problematické.

Předprodejní místa, soutěže a další aktuální informace najdete na www.dancemedia.cz a naše info adresa pro případné dotazy info@dancemedia.cz.
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016