PARTYINFO

 

ZEN - OUT EAST

Datum konání:
21.09.2002 - sobota
Místo konání:
Praha - Ruský Pavilon
DJs:
Escape from Samsara DJs (Tickle & Darren Shambala)
resident DJs: Michael Burian (flesh/jpa), Jole Einhorn (roxy)
Popis:
vstup 230 CZK, start 21:00, end 06:00
předprodej vstupenek: Ticketstream
 
 
ZEN - nejoblíbenější klubová noc
Escape from Samsara DJs - psychadelic freakz
Do Prahy se vrací sdružení Escape from Samsara, tentokrát se na ZENu představí konkrétně DJs Tickle a Darren Shambala.
 
Do Prahy se vrací sdružení Escape from Samsara, tentokrát se na ZENu představí konkrétně DJs Tickle a Darren Shambala.

O Samsara DJs nelze hovořit jako o jednotlivcích, toto sdružení má svou filosofii, která má dlouhou historii. Zakladatelé sdružení EFS, Richard White a Tim Shickale společně vystupovali v legendárním klubu Heaven. Teprv jejich pravidelné páteční parties v klubu The Fridge ale získali status "must go". Kdo neviděl, nepochopí.

Směsice psychadelického trance, barev a neuvěřitelně rozjeté atmosféry jim zajistila velkou popularitu, kterou si však odmítají pěstovat. Toto sdružení zásadně odmítá jakoukoliv promotion, nenajdete žádné jejich reklamy. Nedávno dokonce zcela zastavili distribuci letáků. Jsou to zkrátka tak trochu freakové, kterým nevadí hrát "za plentou", tak jak to na počátku boomu rave scény fungovalo. To je součástí jejich ideologie, která je založená na jejich vztahu k hudbě jako takové. Rozhodně jim jde v první řadě o hudbu a návštěvníky.

EFS dostávají mnoho nabídek na pořádání parties v zahraničí. Jednou z nejdůležitějších věcí je nejen zabookovat DJe do klubu, ale také hlavně přenést pojetí a styl na taneční parket. Právě proto EFS s sebou vozí různé performéry, tanečníky ale i své fanoušky. Praha, konkrétně klub Roxy, je jedním z míst, kde se EFS zalíbilo. Celá spolupráce začala návštěvou promotérů klubu Roxy v klubu Fridge. EFS mají vlastní record label s názvem TREBLEATE, na kterém vychází tvorba všech členů tohoto uskupení.

Vy můžete poznat jejich styl a jedinečnou atmosféru, kterou tvoří, na ZENu s podtitulem OUT EAST, který se koná v sobotu 21. září v prostorách Ruského Pavilonu na Praze 6.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016