PARTYINFO

 

ZEN - OUT EAST

Datum konání:
21.09.2002 - sobota
Místo konání:
Praha - Ruský Pavilon
DJs:
Escape from Samsara DJs (Tickle & Darren Shambala)
resident DJs: Michael Burian (flesh/jpa), Jole Einhorn (roxy)
Popis:
vstup 230 CZK, start 21:00, end 06:00
předprodej vstupenek: Ticketstream
 
 
ZEN - nejoblíbenější klubová noc
Nejoblíbenější klubová noc v zemi se tento měsíc z důvodu vytopení klubu Roxy stěhuje do náhradních prostor na Praze 6. Z toho plyne i podtitul noci Zen - out east. Velmi sympatický prostor Ruského Pavilonu skýtá jednu kruhovou taneční plochu pro cca. 800 návštěvníků, velkým bonusem je přilehlá zahrada, která bude plnit funkci chilloutu.
 
Nejoblíbenější klubová noc v zemi se tento měsíc z důvodu vytopení klubu Roxy stěhuje do náhradních prostor na Praze 6. Z toho plyne i podtitul noci ZEN - OUT EAST. Velmi sympatický prostor Ruského Pavilonu skýtá jednu kruhovou taneční plochu pro cca. 800 návštěvníků, velkým bonusem je přilehlá zahrada, která bude plnit funkci chilloutu. V této se bude odehrávat také fire show a performance.

Při této příležitosti se do Prahy vrací velmi oblíbení ESCAPE FROM SAMSARA DJS, které budou tentokrát reprezentovat nám dobře známý DJ TICKLE a jeho parťák DJ DARREN SHAMBALA. Chybět nemohou samozřejmě residenti MICHAEL BURIAN a JOEL EINHORN.

Celý psychadelický ZEN-cirkus, složený z UV dekorací od Canobee, projekce od Phase, laser show od Overthere a světel od Wild Music se přestěhuje v celé své kráse z Dlouhé ulice na Sibiřské Náměstí.

Začátek party je naplánován na 21:00 hodin, konec na 06:00. Doprava na místo činu je velmi jednoduchá: ze stanice metra Hradčanská je to jedna zastávka autobusem č. 131 směr Bubeneč anebo 5 minut pěšky.

Lístky v předprodeji jsou k dostání v sítích Ticketpro a Ticketstream za 230,- Kč, na místě bude lístek stát taktéž 230,- Kč, pokud lístky budou, kapacita je omezena.

 mapa
 
Escape from Samsara DJs - psychadelic freakz

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016