PARTYINFO

 

HOUSEBOAT

Datum konání:
14.09.2002 - sobota
Místo konání:
Hradec Králové - loď Čechie
DJs:
Tvyks, Fun, Lillou, Micronaut
Popis:
fashion show by AtomRat, ovocné osvěžení zdarma, gril, možnost ubytování přímo na lodi, každý pátý mixované CD od DJ Tvykse zdarma, sbírka pro Roxy, část vstupného na pomoc obětem povodní, originální soutěž
 
 
Poslední party na lodi Čechie s exluzivní soutěží
Z různých pochopitelných i nepochopitelných důvodů se v sobotu 14.9. bude konat bohužel opravdu poslední párty na lodi Čechie v Hradci Králové - pozváni jsou Tvyks, Fun, Lillou a Micronaut.
 
Z různých pochopitelných i nepochopitelných důvodů se v sobotu 14.9.2002 bude konat bohužel opravdu poslední párty na lodi Čechie v Hradci Králové. Na druhou stranu však pořadatelé slibují, že právě proto si dají s přípravou posledního Houseboatu obzvláště záležet a tak na clubbery kromě kvalitního line-upu (pozván je jeden z nejlepších domácích djů a tak se (snad) po dlouhé době v Hradci konečně zase objeví dj Tvyks, doplňovat ho bude housový mág a matador hradecké taneční scény dj Fun, dále krásná a stejně tak i nadějná djka Lillou a netradičně i dj Micronaut se svým pojetím progresive/house music) čeká ještě spousta dalších vychytávek jako je módní přehlídka značky AtomRat (s možností koupě nejen předváděných modelů za exluzivní párty ceny), ovocné osvěžení, gril, možnost ubytování přímo na lodi a třeba velice zajímavá, lákavá a také hodnotná soutěž. Navíc každý pátý clubber dostane mixované CD od dj Tvykse zdarma!

Důvodem proč přijít by měla být i sbírka pro zatopený klub Roxy a skutečnost, že část vstupného půjde na pomoc dalším obětem postiženým povodněmi.

A teď pozor! Soutěž jaká tu ještě nebyla!

Ve hře jsou dva volné vstupy + kajuta k dispozici na noc a den + 50 kondomů + sada energy nápojů Bang Bang + basička Desperados lahodného piva s příchutí tequily.

Soutěžní otázka: Co všechno bys byl(a) ochoten(a) udělat proto, abys zvítězil(a)?

Vybereme nejoriginálnější odpověď, nicméně výherce musí počítat s tím, že aby výhru opravdu získal musí své předsevzetí na místě splnit.

Odpovědi posílejte na: houseboat.soutez@email.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016