PARTYINFO

 

CRAVE

Datum konání:
18.10.2002 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Layo & Bushwacka! (XL Rec./The End/UK), Tráva (Lex Rec.), Lucas (Roxy)
house stage - Tvyks (Eastbase), Dan Cooley (Roxy), Andrea Fiorino
chill-out - Tall & Hofee
Popis:
start 21:00
 
 
Roxy Promotion uvádí Crave
Layo & Bushwacka
Co napsat o těchto pánech? To, že nás naprosto rozsekali na letošním festivalu Creamfields svým liveactem? To, že jejich aktuální album NIGHT WORKS a zejména singl LOVE STORY na labelu XL Rec. nás rozsekávají permanentně na všech parties? To, že nikdo se neumí pohybovat tak dokonale na pomezí techhouse a breakbeatu? To, že jsou spolumajitelé jednoho z nejlepších světových klubů s názvem The End, a renomovaných labelů Plank a End?
 
 Bushwacka Co napsat o těchto pánech? To, že nás naprosto rozsekali na letošním festivalu Creamfields svým liveactem? To, že jejich aktuální album NIGHT WORKS a zejména singl LOVE STORY na labelu XL Rec. nás rozsekávají permanentně na všech parties? To, že nikdo se neumí pohybovat tak dokonale na pomezí techhouse a breakbeatu? To, že jsou spolumajitelé jednoho z nejlepších světových klubů s názvem The End, a renomovaných labelů Plank a End?

Mnoho slov - možná zbytečných, jelikož tyto pány zná pro jejich tvorbu a strhující djské sety snad každý, kdo kdy přičuchl k taneční hudbě. Matthew Bushwacka! B. je častým hostem Dje Trávy na MIXech v klubu Roxy a Layo Paskin předvedl své djské umění předminulý rok na festivalu LPC coby část legendárního The End Soundsystemu (spolu s Mr C). Jsou idealisti, hedonisti a prorokové. Věří v a zvěstují kvalitní hudbu, dynamické parties, energií nabité djské sety a ždímají z návštěvníků svých vyvedených večírků kapky potu až na pokraj vyčerpání. Nenechte si ujít!
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016