PARTYINFO

 

NOC U MERKURA

Datum konání:
18.10.2002 - pátek
Místo konání:
Děčín - Beseda
DJs:
main stage - Hech + MC Vaant (tech-house + MC, U Merkura/Pardubice), MJ eGen (special electro set, Děčín), Květa.K (tech-house, Strobe.cz/Děčín)
special guest: Prochy (electro, prochy.com/Industry55/Praha)
jungle/dnb/breakz stage - Lulu_rulez, Vaant (oba U Merkura/Pardubice), Sarc.o.fucque (Halber Robot/Děčín), MJ eGen (special morning psy-trance set/Děčín)
Info:
mellow@techno.cz
Popis:
opakování úspěšné akce (viz reportáž na ČT2 - Paskvil)
2 stage, útulný klub, pohodová kalba
vstup 80 CZK do 22:00, 100 CZK po 22:00
 
 
Druhá Noc u Merkura v děčínské Besedě
Na pátek 18. října 2002 pro vás chystáme v děčínské Besedě již druhou Noc u Merkura. Ta první se odehrála v lednu tohoto roku a reportáž z této povedené akce jste mohli vidět v televizním magazínu Paskvil.
 
Na pátek 18. října 2002 pro vás chystáme v děčínské Besedě již druhou Noc u Merkura. Ta první se odehrála v lednu tohoto roku (přečtěte si rozhovor se zástupci vinyl shopu U Merkura).

Reportáž z této povedené akce jste mohli vidět v televizním magazínu Paskvil, fotky najdete na mellow.techno.cz.

 Lulu_rulez & Hech Z Pardubic tentokrát přijedou Merkuráci ve složení: DJka Lulu_rulez, DJ Hech a DJ&MC Vaant. Hecha uslyšíte na hlavní stage v tech-house setu společně s MC Vaantem, Lulu_rulez a Vaanta jako DJeje pak na i druhé - d'n'b/jungle - stagi.

Speciálním hostem této party bude pražský DJ Prochy, jehož sety stále více ovlivňuje momentálně hodně oblíbený styl electro. Prochyho znáte jako rezidenta klubu Industry 55 a spoustu informací se o něm dozvíte z jeho nově spuštěného povedeného webu na adrese www.prochy.com.

Děčínskými zástupci na akci jsou syntetizátorový mág, media jockey eGen v electro setu na hlavní a v ranním psy-trance a goa setu na druhé stage. Line-up většího pódia doplňuje tech-houseový Květa.K, děčínský zástupce agentury Strobe.cz, plochu u malého baru zaplní Sarc'o'Fucque aka Dalibor s jeho zábavnými polámanými samba-latino písničkami.


Beseda Děčín

Děčínský klub Beseda je možná neprávem opomíjenou součástí děčínské hudební scény. Nabízí pohodlné prostředí, členitý prostor, hodně míst k sezení, originální výzdobu. Najdete ho v Děčíně - Bělé, z centra směr Bynov / Teplice.

Snažíme se dělat akce poctivě, nic nezanedbat - přijďte nám pomoci udělat opět bezva atmosféru!

Jak se vám líbí naše soutěž? Nezapomeňte na ni. :)

Vstup bude 80 Kč do 22:00, 100 Kč po 22:00.


Předběžný line-up:

21:00 - 23:00 MJ eGen (electro)
23:00 - 01:00 Prochy (electro)
01:00 - 03:00 Hech + MC Vaant (tech-house)
03:00 - 05:00 Květa.K (tech-house)

d'n'b / jungle stage

Lulu_rulez, Srac'o'Fucque, MJ eGen
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016