PARTYINFO

 

THE CASE

Datum konání:
14.09.2002 - sobota
Místo konání:
Praha - Rubyz
DJs:
Lana (Vinyl.cz), Manio (Radost FX), Next (clubber.sound)
 
 
Nová pravidelná noc The Case
The Case je nová pravidelná noc ve slibně se rozjíždějícím klubu Naif. Jejím residentem je DJ Lana z virtuálního obchůdku s deskami Vinyl.cz.
 
The Case je nová pravidelná noc ve slibně se rozjíždějícím klubu Naif. Jejím residentem je DJ Lana z virtuálního obchůdku s deskami Vinyl.cz. Lana si za tři roky svého hraní vydobyl solidní renomé především svými nekompromisními houseovými sety plnými perkusí, hutných basových linek a precizní techniky. Má za sebou hraní po klubech celé republiky, několikrát byl i hostem slovenských top house šamanů Glaubica a Haberlanda. Nedávno se objevil i na line-upu nejpopulárnější pražské klubové noci Mix DJe Trávy.

Hosty pro začázek školního roku budou DJové Next a Manio.

Next je jedním ze základních kamenů clubber sound bookingu a patří mezi generaci nastupujících a naštěstí i stále respektovanějších house DJs. Vedle toho Manio již patří mezi starší pardály. Je polovičkou asi nejúspěšnějšího domácího houseového live actu ECA, kterýžto se zapsal zlatým písmem i do vinylových drážek, když se v létě loňského roku objevil na Lighthouse Recordings singl "There Is A Message", dodnes jeden z nejúspěšnějších českých tanečních titulů.

Z výše uvedeného se dá poměrně snadnou usoudit na co se můžete (nejen) 14. září těšit. Deep a tech house první ligy v podání DJů, kteří ho cítí a dokáží vám připravit jedinečný hudební zážitek.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016