PARTYINFO

 

BLACK DRAK STORY

Datum konání:
11.10.2002 - pátek
Místo konání:
Ústí nad Labem - Doma
DJs:
Tvyks, Dys-Martin, Lillou
Info:
http://www.eastbase.cz...
Popis:
dračí dekorace, show room Maxistore, shop Vinyl.cz, meeting s Techno.cz crew, dračí performance, fresh fruits refreshment
start 22:00
 
 
Rozhovor s Dys-Martinem
Black Drak Tour
Agentura Eastbase ve spolupráci s Techno.cz a obchody Maxi Store a Vinyl.cz na pátek 11.10. připravuje pokračování turné s názvem Black Drak Story - v populárním ústeckém klubu Doma se znovu těšte na příval kvalitního houseového soundu v podání předních českých DJs Tvykse, Dys-Martina a DJky Lillou.
 
Agentura Eastbase ve spolupráci s internetovým hudebním serverem Techno.cz a obchody Maxistore a Vinyl.cz na pátek 11. října připravuje pokračování turné s názvem Black Drak Story. Turné, které probíhá za podpory Black Draka, navštívilo na jaře tohoto roku pět míst na území Čech i Moravy a setkalo se s příznivými ohlasy.

V pátek 11. října v populárním ústeckém klubu Doma se znovu těšte na příval kvalitního houseového soundu v podání předních českých DJs Tvykse, Dys-Martina a DJky Lillou.

Tvyks se věnuje dýdžejingu přes osm let a za tu dobu si vytvořil osobitý styl, který sám pojmenoval cyber disco. "Skládá se z těchto ingrediencí: housu, deep housu, techna, to vše je okořeněné breakbeatem a trochou elektro funku," vysvětluje. Tvyks už si zahrál snad ve všech známých pražských klubech včetně legendárního Miš Maše. Také namíchal několik kompilací a promo setů, s populární zpěvačkou Darou Rolins tvořil projekt Suiit a společně s Dys-Martinem pravidelně připravuje rozhlasový pořad French Connection. Před rokem se také začal věnovat producentské činnosti a zatím nejvýraznější úspěch zaznamenal mezinárodním vydáním singlu Norr/Východ, na kterém spolupracoval s Hakanem Lidbo. Tvyks v současné době stojí za projektem Robodisco.

Dys-Martin, který původně začínal v mimopražských klubech, hraje o chlup kratší dobu než Tvyks. Ale stejně jako Tvyks si i on zahrál v předních pražských klubech. Dys-Martin ve svých setech kombinuje deep, tech, progressive house, garage, jazzy house i funky. Také on se věnuje producentské činnosti a nedávno mu vyšel track na česko-francouzské kompilaci Prague Loves Paris.

Lillou s dýdžejingem začala před čtyřmi lety v kladenském klubu 19 a na malých akcích divadelního klubu Akropolis. Nějakou dobu pobývala v Anglii, kde působila na pirátském rádiu a kde se také díky tomu dobře seznámila s tamní undergroundovou scénou. Dříve hrávala spíše techno a trance, dnes se ale zaměřuje na všechny podoby housu.

Chybět nebude dračí dekorace a show room firmy Maxistore nebo mobilní shopík internetového obchodu Vinyl.cz. Čeká vás setkání s představiteli nejnavštěvovanějšího hudebního serveru Techno.cz, časopisu Ultramix a djské školy LIVC. Kromě toho budou přichystány i dračí performance a fresh fruit refreshment.

Rozhodně se máte na co těšit!

Více informací naleznete na internetové adrese www.eastbase.cz/blackdrak.
 
Black Drak Story tour

Reporty

 
Pár slov o Black Drak Story
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016