PARTYINFO

 

CHRISTIAN WÜNSCH

Datum konání:
18.10.2002 - pátek
Místo konání:
Pardubice - L-klub
DJs:
Techno.cz stage - Christian Wünsch live, Tibor (Final Scratch), Kaisersoze, Džejár, Tom, Lord Space
Clubber.cz house stage - Mr. Pupitz, Fun, Brady, Next, Kriss-Tee
Info:
http://www.dcpromo.cz...
info@dcpromo.cz
Popis:
turbo sound, Wild Music lights, videoprojekce
vstup 200 CZK
 
 
Rozhovor - Christian Wünsch
Christian Wünsch v L-ku a Christmas Party III.
Agentura DC promo ve spolupráci s agenturou 54 připravila na pátek 18.10. techno party v pardubickém L-klubu. Na Techno.cz stagi jako headliner vystoupí španělský DJ a producent Christian Wünsch live, který zahrál na loňské Christmas Party II.
 
Agentura DC promo ve spolupráci s agenturou 54 připravila na pátek 18.10. techno party v pardubickém L-klubu. Na Techno.cz stagi jako headliner vystoupí španělský DJ a producent Christian Wünsch live, který zahrál na loňské Christmas Party II, kde sklidil zasloužený obdiv. Jeho live acty jsou velmi energické, temné, drsné a zcela nekompromisní. V současné době patří mezi jednoho z nejaktivnějších producentů. Své kousky vydává na svém vlastním labelu Tsunami, dále pak na labelu Oscara Mullera Civic, ale také na Sheep aj... Dá se s určitostí říci, že jeho live act je lahůdkou pro silné vyznavače novodobého progresivního techna.

Dále zahraje slovenský DJ Tibor ala Final Scratch, Kaisersoze, Džejár, Tom, Lord Space. Na Clubber.cz house stagi vystoupí místní oblíbenci DJové Mr. Pupitz, Fun a pod záštiou Clubber bookingu Brady, Next a půvabná DJka Kriss-Tee.

Připraven je silný turbo sound a příjemný světelný park včetně videoprojekce, o který se stará Wild Music Praha (např.: Svojšice 2000 - 2002, Christmas Party I. - III., Neural Exciter...).

Vstupné je pouze na místě a to za velmi přijatelných 200 Kč.

Více informací a MP3 Christiana Wünsche na www.dcpromo.cz.



Christmas Party III.

Na první svátek vánoční, tj. 25.12.2002, pro vás připravujeme Christmas Party III., která se uskuteční v kulturním centru Lorec v Kutné Hoře. Zahraniční DJové jsou v jednání, nicméně už teď si můžete být jisti, že se bude jednat o velmi kvalitní techno mejdan a to i po organizační stránce!

Vaše dotazy rád odpovím na: info@dcpromo.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016