PARTYINFO

 

LIDI LIDEM

Datum konání:
25.09.2002 - středa
Místo konání:
Praha - Průmyslový palác
DJs:
Luke Slater (UK), Claude Young (USA), Ben Long (Space DJz/UK), Ladida, Agent, Pavel Krejdl
2nd stage: Dara Rolins, Dan Hůlka, Iveta Bartošová, Petr Muk, Leona Machálková, Karel Černoch, Marcela Holanová, Josef Alois Náhlovský a další ;)
Info:
http://www.lidilidem.cz...
Popis:
nezisková benefiční akce - výtěžek určen magistrátu města Prahy
vstup 100 /150 CZK, start 21:00, end 06:00
 
 
Upřesňující oficiální informace k benefiční party Lidi lidem
Benefiční akce Lidi Lidem
Agentura Unity ve spolupráci se společností Bussmark si dovoluje oznámit pořádání party na pomoc krajům postiženým povodněmi v rámci benefiční akce Lidi lidem.
 
Agentura UNITY ve spolupráci se společností Bussmark si dovoluje oznámit pořádání party na pomoc krajům postiženým povodněmi v rámci benefiční akce LIDI LIDEM.

Agentura UNITY byla oslovena pro spolupráci na zajištění benefiční akce Lidi lidem, jejímž cílem je přilákat co nejvíce účastníků, kteří se rozhodnou pomoci svou přítomností oblastem postiženým povodněmi. Vzhledem k masovému pojetí této akce, bude během dne využit pro benefiční účely celý Průmyslový palác. Naše agentura byla požádána o zajištění line-upu a technického vybavení pro večerní program, který startuje ve 21:00 v levém křídle.

Výtěžek ze vstupného bude v plné výši převeden na povodňové konto Magistrátu Hlavního Města Prahy. Všichni členové agentury UNITY a poskytovatelé technického vybavení spolupracují na této akci bez jakéhokoliv nároku na honorář!
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Tisková zpráva Unity - Lidi Lidem Lidi lidem - Průmyslový palác - 25.9.2002
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016