PARTYINFO

 

3. NAROZENINY BASSLINE

Datum konání:
01.11.2002 - pátek
Místo konání:
Pardubice - L-klub
DJs:
Sven Väth (5+ hrs exklusive DJ set), Felipe (3 hrs set), Orbith (3 hrs set, záznam pro Bassline CD)
chill-out - Significant Brother, Lulu_Rulez, Patrick Bergman live
Info:
http://www.bassline.cz...
info@bassline.cz
Popis:
EAW soundsystem, Summer Of Love videoscreen, lasery, čajovna, tattoo a vlasové studio, stánky s CD, časopisy, oblečením, exotickými pochutinami
vstup 500 CZK + plus manipulační poplatky a provize
limitované množství vstupenek v předprodeji: 1500 ks
vstupenky v prodeji od 1.10. na www.bassline.cz, od 14.10. v ostatních předprodejích
předprodej v síti Ticktepro za 500 + 80 Kč a Ticketstream za 500 + 50 Kč
on-line předprodej na www.bassline.cz za 500 Kč, 10 a více lístků za 480 Kč bez poplatků + poštovné
ve vybraných obchodech 500 Kč bez poplatků: Radost CD Shop, Musicland Praha, Music Stop Pardubice, Indies Brno, Bazar96 České Budějovice
další předprodeje 500 Kč plus provize 5 - 10%: U Merkura Pardubice, S-Bahn Hradec Králové, Music Shop Chrudim, Black Market Liberec, Tritone Chotěboř, Bontonland Mladá Boleslav, Indies Olomouc
vstup od 18 let
 
 
Jaké budou 3. narozeniny Bassline?
Pátek 1.11. je za dveřmi a s ním i sváteční, třetí narozeninová párty časopisu Bassline v pardubickém L-Klubu. Na svém vůbec prvním vystoupení v Čechách (předtím hrál pouze loni na moravské Orion Hall) se představí dlouholetý evropský techno DJ No. 1, Sven Väth. Supportem mu budou Orbith, který zde zároveň nahraje své první mix CD k Bassline a rakouský Felipe. C.Lounge na druhém sále pohostí Significant Brother, Lulu_Rulez a Patricka Bergmana live.
 
Pátek 1.11.2002 je za dveřmi a s ním i sváteční, třetí narozeninová párty časopisu Bassline v pardubickém L-Klubu. Na svém vůbec prvním vystoupení v Čechách (předtím hrál pouze loni na moravské Orion Hall) se představí dlouholetý evropský techno DJ No. 1, Sven Väth. Supportem mu budou Orbith, který zde zároveň nahraje své první mix CD k Bassline a rakouský Felipe. C.Lounge na druhém sále pohostí Significant Brother, Lulu_Rulez a Patricka Bergmana live.

Jak to bude v L-Klubu v pátek 1. listopadu vypadat?

Změnu oproti tomu, jak znáte L-Klub poznáte už u vchodu, kde budou svítit barevná světla a dostanete některé z CD, vydaných k Bassline. Po průchodu na malý sál na vás čeká specialita v podobě C.Lounge chill zone, kde uslyšíte nejen příjemnou downtempo muziku, ale najdete také příjemné sezení v C.Lounge sedačkách a křesílkách se stylovými stolečky, velký bar se solidními cenami, speciálními Semtex coctaily a VIP zónu pro hosty naší narozeninové párty. Hrát bude EAW sound system, svítit budou pestrá a barevná světla, dokreslující pohodu pro chill out. Dění na velkém sále přiblíží velkoplošná projekce.

Ze C.Lounge se můžete vypravit do druhé odpočinkové zóny vedle hlavního sálu, kde najdete druhý doplňkový bar, stánky s hudbou, novým Bassline za super 50% cenu - tedy pouze 30 Kč, lightsticky a dalšími nezbytnostmi. A samozřejmě další místa k sezení v pohodlných křesílkách a s výhledem na velkoplošnou projekci, na které budete moci v klidu sledovat, co se děje na hlavním sále. K podívání zde bude také galerie nejlepších fotografií Radima Kaleckého z posledních tří ročníků Summer Of Love.

Konečně hlavní sál. Bude vybaven EAW zvukem o příkon 20kW, barevným laserem od Laser Live.sk a velkou kovovou konstrukcí se světly nad djským pultem. Světelný par bude obsahovat jako scannery CybeLight a TechnoBeam, otočné StudioColory a MH860 Futurelight, několik dalších scannerů, samozřejmě stroboskopy a množství PAR64. Na hlavním sále najdete dvě velkoplošná plátna s projekcí od Phase, ve které budou využity např. Motivy ze Summer Of Love. O zlepšení klimatizace se postarají výkonné ventilátory a o půlnoci se budete moci občerstvit ovocem.

Djský pult bude umístěn ve středu klubu, jeho postavením se nechejte překvapit.

Přesný lineup na hlavním sále je takovýto: od 21.00 DJ Orbith (CD se bude nahrávat od 23.00 do 00.30), od 00.30 Sven Väth, po jeho skončení Felipe. Na samém konci párty je připraveno jedno djské překvapení. Párty pak bude končit nejdříve v 08.00.

Poté můžete zajít na after párty, kterou najdete za 30 Kč v klubu Žralok na třídě Míru v centru Pardubic. Hrají Orbith, Santa a Yess. Konec after párty záleží na náladě, ale dříve jak ve 12.00 to určitě nebude.

A co vstupenky?

Mnohde se šíří fámy o vyprodaných vstupenkách, kterým ovšem není vůbec třeba věřit. Z celkem 1500 lístků je min. 300 necháno k prodeji na místě, 1200 umístěno v předprodejích. Aktuálně je prodáno cca 750 lístků (údaj je ze středy 30.10. v 17.00), v předprodejích zůstávají vstupenky až do 18.00 v pátek 1.11., poté budou od 19.00 v prodeji u vchodu do L-Klubu. Máte-li přece jen obavu, že by mohlo být vyprodáno, můžete si zarezervovat vstupenky na stránce www.bassline.cz/svenvath v sekci tickets na jméno a poté vyzvednout do 23.00 u vchodu.

Kde tedy se dají zakoupit vstupenky?

Až do pátku 1.11. do 18.00 ve vybraných obchodech 500 Kč bez poplatků:

Radost CD Shop a Musicland Praha, Music Stop Pardubice, Indies Brno a Bazar96 České Budějovice, S-Bahn Hradec Králové.

Další předprodeje 500 Kč plus provize 5 - 10%, také do pátku 1.11. do 18.00:

U Merkura Pardubice, Music Shop Chrudim, Black Market Liberec, Tritone Chotěboř, Bontonland Mladá Boleslav a Indies Olomouc.

V síti Ticketstream jsou vstupenky k dispozici za 500 Kč + 10% servisní poplatek (www.ticketstream.cz).

Vstupné na místě je 500 Kč.

Vstup je dovolen pouze starším 18 let!

Všechny potřebné informace, djský set a 15 největších hitů Svena Vätha k poslechu, chat roomy, rezervace vstupenek a aktuální novinky najdete na www.bassline.cz/svenvath.

Těšíme se na vás a přejeme příjemnou zábavu.
 
Sven Väth & Richie Hawtin vydávají 28. října nové mix CD Vstupenky na Svena Vätha a narozky Bassline k dostání všude Přípravy na Svena jsou v plném proudu Sven Väth 1. listopadu v L-klubu Pardubice

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Sven Väth aneb 3 roky Bassline
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016