PARTYINFO

 

CITADELA DYNALON

Datum konání:
15.02.2003 - sobota
Místo konání:
Brno - Boby Centrum
DJs:
Techno.cz stage (LSH) - 65D Mavericks live (UK), Paul Mac (UK), Dylan Drazen (USA), Marco Nastic (YU), Sven Hanke (DE), Hu (SK), Igor Pataky, Hubiss, Lucca
Depo9.cz stage (LaGrotta) - Chriss (HU), Pappi (SK), Michaela Salačová (Miss ČR 2000, Depo9), Blond (Fabric), Rob Smile (Naif)
Rave.cz stage (chill-out) - Richard Polson (UK), Artie, HaWran, 32ndmay
Info:
http://www.lunarproduction.cz...
Popis:
18. pokračování
 
 
Kauza Míša Salačová Line-up a poslední informace Rozhovor s DJem Svenem Hanke
Rozhovor s DJkou Luccou
Rozhovor s DJkou Luccou k Citadele, která proběhne již tuto sobotu v brněnském Boby Centru.
 
Pokud vím, jsi nově členkou jistého zahraničního bookingu, prozradíš o tom něco?

Jsem členkou Hybernia Bookingu, to je docela velká agentura v jižním Španělsku, dále
jsem v nabídce švédské agentury Milk Management a rakouské Infrontmusic.

Kde v zahraničí jsi teď v poslední době hrála? Po návratu z Kolumbie, bylo něco do té míry zajímavé, aby to zastínilo zážitky z Jižní Ameriky?

Na podzim a v zimě mě nejvíce nadchlo hraní na Danube Rave v Linzi a Silvestr ve Fabricu. Obě akce měly podobnou luxusně -dekadentní atmosféru a patřily k těm několika málo okamžikům ve vesmíru, ve kterých cítíš, že se zastavil čas a že je vše naprosto perfektní.

Zdá se mi, že jsi docela přitvrdila, máme tady novou techno DJku, nebo je to momentální stav a v budoucnu se chceš nadále držet house-tech a tech-house a house a však víš.

Nedělím hudbu na tech-house a techno, v současné době mám "Neapolské" období a jsem naprosto okouzlena tímto zvukem italským producentů Marco Caroly,Gaetana Parisia, Rina Cerrone, Danila Vigorita, Davida Squillace, Markantonia atd.

Každopádně (a to od začátku) patříš k mým nejoblíbenějším domácím DJek, cit pro muziku je u Tebe evidentní, jak to bude s produkcí, co?

Pracuji na vlastní tvorbě velice intenzivně. Spolupracuji v současné době se dvěma zvukovými inženýry. Nechte se překvapit.

Všichni teď mluví o jisté slečně, která patří mezi nejkrásnější Češky a nedávno začala škádlit potenciometry Technicsů, tak jak je u nás zvykem, všichni na ní hledají jen to nejhorší, zkrátka nejraději by ji sejmuli. Co si o celé té kauze myslíš?

Je to chytrá propagace Citadely. Na Míšu nemám žádný názor, myslím však, že to zvládne, pokud usilovně cvičí 2 měsíce. Takové ty vyšší jinotaje setu, vlastní zvuk však získá až po letech živého hraní, to se naučit doma nedá. Tedy jestli má talent. Jsou DJs, kteří hrají 8 let a přesto tam ten příběh chybí.

Vydala jsi několik zajímavých CD mix kompilací, chystáš teď nějakou další?

Ano, bude zde snad CD Sound Of Hradhouse v létě jako příloha časopisu Xmag.

Jsi jednou z nejžádanějších domácích DJane, takže už máš jistý přehled a nadhled, co si užíváš víc, dobrou klubovku, nebo velký rave?

To se nedá takto říci, mám ráda hraní na kvalitních megaparties a na kvalitních klubovkách. Existují totiž, jak jistě víš, i marné megaparty a marné klubovky.

Brzy se v tanečních periodicích objeví výsledky anket za uplynulý rok, čekáš na ně netrpělivě, nebo je Ti to úplně jedno?

Já na to moc nemám čas, jelikož se teď soustředím hlavně na svoji desku a hraní v cizině. Ty ankety u nás stejně dopadají tak, že vyhraje ten jehož agentura platí větší inzerci nebo ten, kdo má za sebou časopis. Je to hra na sponzory a boj o moc, radím clubberům aby to nebrali vážně.

Nedávno jsem četl rozhovor, který jsi poskytla Rave.cz magazínu, byl hodně vtipný, jak to máš s rozhovory (já je třeba nesnáším)? Jako slečna jistě poutáš pozornost spousty žurnalistů, ptají se Tě vesměs na stejné věci, někdy toho musí být fakt dost, jak to rozcházíš?

Každý DJ potřebuje publicitu a tudíž rozhovory. Myslím, že pokud to pojmeš trošku jako srandu, je vyhráno.

Tohle bude Tvé první hraní na Citadele, kultovní brněnské techno party, bereš to jako další, normální, všední(zase budu hrát pro smažky), nezajímavé možná už nudné hraní?? Nebo si nějakým způsobem uvědomuješ, že vystoupíš v rámci živé legendy?

Já se na Citadelu těším, ale slovo "legenda" nemám ráda. Je to prostě suprová akce.

Co budeš hrát techno, funky, tech-house, house-tech nebo něco jiného?

Budu hrát volněji, tak abych people neusekala hned na začátku, chci vytvořit těm po mě dobrou atmosféru a to musíš dělat s citem. Na konec setu mě Nikola poprosil o zahrání nějakých tracků k módní přehlídce, i na to se těším, bude to sranda. Bohužel pak musím ihned odjet na další vystoupení, které mám tu noc - a to až v Linzi.
 
Rozhovor s Paulem Macem Konec parties v Boby Centru Rozhovor s DJem Hu After party po Citadele zdarma Profil DJe Paula Maca Profil The 65D Mavericks Citadela Dynalon - tisková zpráva

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Poděkování od pořadatelů Krátké ohlédnutí za Citadelou Citadela Dynalon
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016