PARTYINFO

 

RENTGEN

Datum konání:
28.09.2002 - sobota
Místo konání:
Mnichovo Hradiště - Posilovna
DJs:
Benko (Subtech/SK), Kaisersoze (Lunar), Skipworker (Rentgen resident/Lighthouse/Lunar), Hyde (Fabric Ostrava/Lunar)
Popis:
techno party - exhibiční mix marathon, laser show, gogo dancers, super sound & light, Rentgen energy bar, kapacita 1000 osob
vstup 120 CZK, start 21:00, end 05:00
 
 
Rentgen po půlroční přestávce
Po více než šestiměsíční odmlce zavítá do mnichovohradišťské Posilovny opět tuzemská techno špička. Speciálním hostem pátého Rentgenu bude DJ Benko z dalekého středního Slovenska, jehož set zažije Posilovna vůbec poprvé.
 
Po téměř více než půlroční odmlce mám opět tu čest informovat Vás o připravovaném pokračování bezkonkurenčně nejúspěšnější party pravidelně se konající v Posilovně - RENTGEN. Poslední zářiovou sobotu 28.9. 2002 jsme připravili již páté pokračování této úspěšné a skutečně nejoblíbenější techno party se zajímavou účastí jmen, která se v programu klubu objeví vůbec poprvé.

Po více než šesti měsíční odmlce zavítá do Mnichovo Hradišťské Posilovny opět tuzemská techno špička a speciálním hostem pátého Rentgenu bude DJ BENKO z dalekého středního Slovenska jehož set zažije Posilovna vůbec poprvé.

Jde o hudební osobnost pohybující se v klubovém dění a to i daleko za hranicemi Slovenska již velmi dlouho. Benko je jeden z nejzkušenějších ale také oroti některým svým kolegům mediálně nejskromnějších slovenských Djů. Jeho sety už měli možnost slyšet lidé i za hranicemi Slovenska i České republiky. Mezi nejznámější vystoupení Dje Benka u nás patří například moravská Orion Hall kde přibližně jednou do roka skvěle odehraje velmi technicky precizní a repertoárově velmi vyhraněný energický techno styl. DJ Benko hraje minimal, techno, hard break techno...

Dalším hostem pátého Rentgenu je tuzemský špičkový DJ KAISERSOZE jehož hudební styl je všem kteří kdy přišli u nás na party asi dobře známý. Velmi vytížený a vždy deskami dobře vybavený Kaiser Soze patří v současnosti mezi nejvytíženější a nejobsazovanější DJ´s u nás a vedle účasti na všech stěžejních letních festivalech se může chlubit také několikerým hostováním na renomovaných světových festivalech a parties. Kaiser Soze je vedle Dje i dobrým a bystrým novinářem pravidelně přispívajícím recenzemi na nová CD a vynily v téměř všech tuzemských časopisech. Jeho hudební přehled je obdivuhodný podobně jako míra energie kterou do své profese vkládá. Kaiser Soze hraje aktuální a trendové energické techno a vždy překvapí něčím novým, někdy starým ale vždy zajímavým...

Záměrem Rentgenu jakožto residentní noci Dje Skipworkera je zvát vedle skutečných osobností a známých DJs i zajímavé a velmi nadějné talenty. Mezi ně se hrdě a po právu již přibližně dva roky řadí moravský DJ původem ze severní Moravy, DJ HYDE aka Roman Michna. Přibližně rok je podobně jako Kaiser Soze členem Lunar booking agency a i díky této skutečnosti jeho hvězda stoupá vzhůru velmi rychle. Hudební cítění tohoto mladého Dje je vyjádřeno velmi působivě na jeho zatím dvou vydaných CD (obě demo) přičemž každé je stylově odlišné. Hyde hraje energické techno orientované převážně na britské producenty a na druhé straně i zamyšlené, pozvolnější techno stylově příbuzné se stylem tec house. Hyde je spoluautorem úspěšného klubového pořadu (spolu s Djem Bolondem) na rádiu Kiss Hády (Ostrava).

RENTGEN - je akce zaměřená pouze na techno, minimal techno, tec house a electro.

RENTGEN - programově reaguje na momentální trendy techna tak jak se vyvíjí v celoevropském měřítku a šanci by zde měla dostat postupně většinai důležitých tuzemských techno DJ´s včetně mladých talentů.

RENTGEN - se jak patrno z názvu oproti ostatním hudebně zaměřeným večerům v Posilovně liší hlavně speciálním space interiérem, efektním laserem a speciální taneční show...

RENTGEN - stále zůstává jedinou akcí svého v okresu Mladá Boleslav která pokračuje pod tímto názvem vždy v pravidelném intervalu 3 až 4 měsíců.

RENTGEN - je klubovou nocí reagující na momentální poptávku mladé generace po trendové techno scéně v nejnavštěvovanějším hudebním klubu v regionu Mladé Boleslavi.
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016