PARTYINFO

 

SUBTENSION

Datum konání:
05.10.2002 - sobota
Místo konání:
Kyjov - Šneckenhaus
DJs:
Benelux - Benco & Svetlux (special 3hrs set, Subtech, U.Club, SK), Hyde (Lunar), Paul Hawk (sound44), Liner (Sclab)
Popis:
Zeck sound system, lights by Marcel Audio, videoanimation
vstup 100 CZK
vstup pouze od 16ti let a s platným občanským průkazem!
 
 
Třetí pokračování Subtension
Po více jak roce a půl se do Kyjovského Šneckenhaus klubu vrací již třetí pokračování akce Subtension.
 
Po více jak roce a půl se do Kyjovského Šneckenhaus klubu vrací již třetí pokračování akce SUBTENSION.

Akce SUBTENSION jsou zaměřené především na slovenské deejays, a proto jsme se rozhodli dovézt nově vzniklou dvojici na slovenské taneční scéně, zvanou BENELUX. Tuto dvojici tvoří deejays Benco & Svetlux, kteří měli možnost si tu zahrát a nyní se tu představí ve speciálním 3 hodinovém DJ setu ze 3 gramofonů.

Dále jsme se rozhodli pozvat Frenštátského deejaye HYDE, který zaujme svým vytříbeným vkusem. Na této akci zahraje podruhé, poprvé si zde zahrál 5.5.2000 na akci Monocode.

Jak už jste si někteří všimli, tak na každé akci nemůžou chybět oblíbenci, rezidenti Šneckenhaus clubu, deejayové PAUL HAWK a LINER, ani na této akci tomu nebude jinak. :)

BENCO (Subtech, U.club, Bratislava)

Hraje od roku 1994, kromě techna od něj můžete slyšet i minimal hauz a ambient. Stal se rezidentem bratislavského U.clubu a členem Subtech bookingu.

Svetlux (Subtech, U.club, Bratislava)

Hraje od roku 1999, techno. Nejprve byl členem Bajkonur bookingu, poté přešel k Subtech a stal se rezidentem bratislavského U.clubu.

Společně založili svůj projekt BENELUX, který Vám 5.10.představí. :) Jednou do měsíce pořádají v bratislavském U.clubu akci BENELUX.

HYDE (Lunar/Frenštát p. R.)

Rodák z Frenštátu p. Radhoštěm, hrající šestým rokem, člen Lunaru od února 2000. Do podvědomí lidí na Moravě se dostal především díky sérií 14 akcí Zenith v Novém Jičíně, které pořádal. Letos své aktivity přesunul do Ostravy, stal se residentem klubu Fabric ve které převzal úspěšně rozjeté večery X-mix, a dále tamtéž spolu s Ianem Blondem pořádají nejprestižnější Ostravskou klubovku Luxus. Právě Kanzleramt a desky na něm vydané nejvíce Hydea ovlivnily, mezi jeho nejoblíbenější producenty patří právě Christian Boreé, Heiko Laux, Alexander Kowalski, Richard Bartz, Christian Morgenstern, mimo Kanzleramt třeba Rob Alcock, Akufen, Kenneth Graham.

Stylově se Hyde těžko zařazuje - preferuje především deep techno, jinak označované jako moody. Jeho nezaměnitelný styl je zachycen na úspěšných demosnímcích "The_Last" a nejnovějším CD "Beautiful place".

Na první SUBTENSION se tu hned vedle sebe představili 3 slovenští DJové a to Benco, Svetlux a tech-housový DJ Poprednný. Na druhou akci přijel pouze jeden slováček Dalo, resident bratislavského U Klubu, kterého doplnila tech-housová DJka Lucca.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016