PARTYINFO

 

ALTERNATIVE ZONE

Datum konání:
19.10.2002 - sobota
Místo konání:
Jindřichův Hradec - komplex Jitka
DJs:
Koogi (tech-break set) + MC, Proton live, Chaotic
2nd stage - psy-trance (dekorace Fluorobotanic)
Live:
Skyline, Vanessa ex. Vanessa-gun, Imunology; Killah Tunes + MC F.I.L., Tommy H. live drums & J_Cube + DJ Dave Walla
Popis:
světelná a laserová show, sound by JBL, gogo dancers, 4x color oil projection, party shop, módní přehlídka (Styx), přehlídka extravagantních účesů (salon Xantipa), tattoo (presentace), piersing studio, vinyl shop, growe shop (presentace)
vstup 150/200 CZK
 
 
Alternative Zone v Jindřichově Hradci
V sobotu 19.10. se v Music komplexu Jitka v Jindřichově Hradci koná festival elektronické hudby Alternative Zone aneb tak trochu jiná párty. Pod jednou střechou si budete moci vychutnat značné množství hudebních stylů...
 
Zásadní událost pro jihočeskou taneční scénu. V sobotu 19. října se v Music komplexu Jitka v Jindřichově Hradci koná festival elektronické hudby Alternative Zone aneb tak trochu jiná párty.

Pod jednou střechou si tak budete moci vychutnat značné množství hudebních stylů a věříme, že si každý příjde na své.

Vystoupí zde takové veličiny taneční hudby, jako jsou SKYLINE a to vůbec poprvé v jižních Čechách. SKYLINE, kapela která nechyběla snad na žádném z velkých letních open air festivalů.

VANESSA, tuto formaci budou znát spíše ti starší, protože počátky jejího koncertování sahají do první poloviny 90. let a na svém kontě má několik vydaných alb. Kapela zde uskuteční exklusivně jedno z pěti posledních koncertů ve své historii. Předkapelou jí budou IMUNOLOGY, čeští Prodigy.

Kapely doplní dva projekty. Jeden kolem táborského Dj DAVE WALLY + bubeník, TOMMY H. a J_CUBE. Dále Mc F.I.L. + KILLAH TUNES, KOOGI, PROTON live & mix, CHAOTIC a k tomu překvapení jako bonus od promotérů akce.

To vše na hlavním pódiu 19.10.2002 na ALTERNATIVE ZONE. Vedlejší relaxační a zároveň taneční stage bude plně v rukou PSY-TRANCE. O psychodelickou výzdobu se postarají ostravští FLUOROBOTANICS.

Srdečně Vás všechny zveme. Slibujeme nevšední hudební a vizualní zážitek. Spousta vychytávek a překvapení samozřejmostí.

Alternative Zone je 6. v pořadí ze serie Zone. Tyto akce vždy sklidily mimořádný ohlas a myslím po právu se řadí mezi to nejlepší na jihu Čech. Věříme a doufáme, že se na této výjmečné akci bude líbit i Vám.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016