PARTYINFO

 

SYMETRIC #3

Datum konání:
18.10.2002 - pátek
Místo konání:
Plzeň - DK Inwest
DJs:
Dalo, Agent, Koogi (techno set), Martin Meise (Final Scratch set), L.P.D., Spleen
Info:
http://www.komaproduction.cz...
Popis:
vinyl shop obchůdku DJ33, módní extravaganza od Annanana, ovocný bar, .. sledujet pořad "Bez filtru" každý všední den od 00:00 na ČR Plzeň
 
 
Rozhovor s Martinem Meise Line-up na Symetric
Symetric 3 - konečně zas akce v garážích..
Je tady základní info o party Symetric 3, která proběhne za 14 dní a zase po delší době naplní rytmem podzemní garáže DK Inwest v Plzni .. a to konkrétně rytmem techna:) Z Plzně ještě jedna nesouvisející zpráva: Mix slaví rok. Alles gute!:)
 
Vyhledávaný a atraktivní prostor podzemních garáží DK Inwest na Americké třídě v Plzni se 18. října stane dějištěm již třetího pokračování party Symetric. Nízké garáže svou rozlohou zaručují největší a ojedinělou techno party v metropoli západních Čech v letošním roce.

Hlavní čas akce bude patřit přednímu slovenskému producentovi a DJi Dalovi, který coby polovina projektu Olga+Jozef představuje to nejlepší ze současné slovenské techno scény, která si v krátkém čase vydobyla respekt po celém světě. Skladby z produkce vydavatelství O+J se pravidelně objevují v žebříčcích renomovaných světových DJs. Dalovo energické, rychlé a precizní sety a způsob mixování přesvědčily již nemalou řádku clubberů po celé Evropě. DJ Dalo sklidil obrovské ovace i v Plzni, kde vystoupil v prosinci loňského roku.

Dalším headlinerem je jeho český ekvivalent DJ Agent. Známý svým labelem Fylo, mixovanými kompilacemi Techno Energy a CD Tripmagu, je Agent bezpochyby nejlepší a nejžádanější český techno DJ.

To co na domácí techno scéně znamená DJ Agent, představuje již několik let po sobě DJ Koogi v drum'n'bassu. Na Symetricu ovšem Koogi zcela ojediněle vystoupí v roli techno DJe. I na tomto poli si však dokázal během velmi krátké doby svými sety vysloužit patřičný obdiv.

Velkým tahákem akce bude zcela jistě i vystoupení stále lepšího a stále žádanějšího DJe Martina Meise, který jako vůbec první český DJ vystoupí s novou technologií Final Scratch, která svými možnostmi rozbouřila vody zaběhlého způsobu mixování.

Dalšími jmény line-upu jsou legenda plzeňské scény DJ L.P.D. a experimentátor DJ Spleen. Všichni tři zmínění patří k tomu nejlepšímu a nejzajímavějšímu, co současná plzeňská techno scéna nabízí.

Zajímavostmi třetího pokračování Symetricu bude plzeňský vinyl shop DJ33, módní extravagance obchůdku Annanana, ovocný bar a další překvapení.

Ve spolupráci s novým pořadem "Bez filtru", který každý všední den v čase 00:00 až 02:00 vysílá Český rozhlas Plzeň, si právě tam můžete poslechnout sety vystupujících DJs, vyhrát volné vstupenky a další hodnotné ceny.

Vstupenky zakoupíte v běžných plzeňských předprodejích a prodejních místech www.ticketportal.cz. Novinky a další podrobnosti naleznete na adrese www.komaproduction.cz/symetric.
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016