PARTYINFO

 

FACE 2 FACE

Datum konání:
01.10.2002 - úterý
Místo konání:
Praha - Guru
DJs:
Face, Mataro
Live:
Daccia (vocals), HodJohn (sax), .7A (guitar), Mataro (e-percussion)
Info:
http://www.face-2-face.cz...
Popis:
deep / tribal / progressive / tech-house
start 21:00
 
 
Face 2 Face objevují další kluby
Díky ničivým srpnovým povodním, kdy byl také zatopen jejich takřka domovský klub XT3, hrají teď členové projektu Face 2 Face na přelomu září a října na dvou pro ně nepříliš tradičních místech - 28.9. v Naifu a 1.10. v Guru.
 
Díky ničivým srpnovým povodním, kdy byl také zatopen náš takřka domovský klub XT3, hrajeme teď na přelomu září a října na dvou (pro nás nepříliš tradičních) místech!

Ti z vás, kteří na párty chodí především o víkendech, mohou zavítat opět do luxusního prostředí klubu Naif už tuto sobotu 28.9.! Jako speciální host se po našem čtyřhodinovém vystoupení představí DJ Yakub z kladenské "Devatenáctky". Znovu jsme vám vyšli vstříc s nulovým vstupným a od 22:00 v Železné ulici 24 (naproti Stavovskému divadlu) se budeme těšit na vaši návštěvu!

No a vy, co si najdete čas zkraje příštího týdne, nasměrujte vaše kroky v úterý 1.10. do klubu Guru v Rokycanově ulici 29. Od 21:00 si můžeme společně užít párty (alespoň pro nás) v premiérovém prostředí!

V obou případech na vás čekají nové desky z oblasti deep / tribal / progressive / tech-house, které vám bude servírovat po měsíční dovolené odpočatý DJ Face, společně s elektronickými perkusemi od DJ Mataro, saxofonem Hod Johna, elektrickou a basovou kytarou .7A a vokálním příspěvkem mé maličkosti. ;)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016