PARTYINFO

 

FACE OFF

Datum konání:
26.10.2002 - sobota
Místo konání:
Praha - Industry
DJs:
Brady & Next (rezidents, clubber.sound), Cubik (lighthouse)
 
 
Face Off s Cubikem
V sobotu 26.10. se v klubu Industry 55 uskuteční další pokračování pravidelné deep/tech housové noci s názvem Face Off, na níž mimo rezidentů DJs Bradyho a Nexta z bookingu clubber.sound, vystoupí známý pražský house DJ Cubik, jehož bookingovou stájí je agentura Lighthouse.
 
V sobotu 26.10. se v klubu Industry 55 uskuteční další pokračování pravidelné deep/tech housové noci s názvem Face Off, na níž mimo rezidentů DJs Bradyho a Nexta z bookingu clubber.sound, vystoupí známý pražský house DJ Cubik, jehož bookingovou stájí je agentura Lighthouse. Tato trojkombinace slibuje pohodový house po celý večer.

DJ Cubik

(vlastním jménem Jakub Šmejkal) hraje aktivně od roku 1995, poprvé začal pravidelně hrát v klubu Újezd (95-96), po té v klubu XT3 a Punto Azul, na první větší party pořádanou agenturou Lighthouse hrál v rove 1997 společně s Colinem Dalem v Roxy, od té doby hrál na mnoha parties a festivalech, nejčatěji na parties agentury Lighthouse a klubu Roxy a navštívil téměř všechny kluby ve větších městech. Má zkušenosti s hraním i v zahraničí a to Německu (Berlín, Rostock a Hamburg) a na Slovensku (Košice).

Jeho styl hraní procházel v minulosti různými proměnami, ale v současnosti jeho DJ-set balancuje na hranici třech tanečních stylů- tech house, deep house a progressive house, které se snaží okořenit breakbeatem.

V současnosti se také intenzivně věnuje hudební tvorbě v projektu FO3 společně se Šimonem Dvorským. V dohledné době by jim měla vyjít prvotina u labelu Lighthouse recordings, který by měl remixovat i jeden světově známý DJ.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016