PARTYINFO

 

LOVE

Datum konání:
06.12.2002 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Femme II Fatale, Michael Burian, Kaisersoze, Beax,
Pluto, Tommy, Rao.o (4 gramo), La-utek, Mirk
Info:
http://www.beax.cz...
Popis:
Nightstorm, Phase, dárky od TDK, speciální mikulášské UV dekorace, posílený zvuk, speciální efekty
 
 
Novinky k Love
Love - Mikulash Edition
Už jste byli na akci, kde hrají dvě blondýny, dvojčata a navíc se to dá poslouchat? Už jste byli na akci, kde hrál dohromady Michael Burian a Kaisersoze na jednom stage? Už jste byli na akci, kde se pohybují stěny?
 
 Femme II Fatale Už jste byli na akci, kde hrají dvě blondýny, dvojčata a navíc se to dá poslouchat? Už jste byli na akci, kde hrál dohromady MICHAEL BURIAN a KAISERSOZE na jednom stage? Už jste byli na akci, kde se pohybují stěny?

Pokud jste si odpověděli na všechny tři otázky záporně a budete-li chtít, tak se brzy může záporná odpověď proměnit v kladnou.

Co? - Celá tato akce se jmenuje LOVE. Pořádá ji pražská agentura EMOTION PROMOTION, která je doposud známa svoji sérií akcí parties IBIZA NIGHTs. Jde již o druhou akci s tímto názvem na stejném místě. Akce LOVE se vrací po roce zpět. Minulý ročník lásky navštívilo 700 lidí a nyní je čas jít dál.

Kde? - Akce LOVE proběhne v OSTRAVĚ v klubu FABRIC.

Kdy? - Akce LOVE proběhne 6.12. přesně v den mikulášských oslav.

S kým? - Hlavními postavami večera bude duo FEMME II FATALE. Jde o dvojici mladých sličných dívek pocházející z ostrova IBIZA, které se proslavili svým skandálním vystupováním. Časopis GROOVE je pojmenoval přímo - SKANDÁLNÍ DVOJČATA. Hudebním stylem zapadají do škatulky PROGRESSIVE / TRIBAL. Na stagei je doplní Michael Burian, ráno uslyšíte i techno kinga Kaisersozeho. Dále Beaxe a Pluta z pořádající agentury. DJe Tommyho a RAO.O ve společném výstupu na 4 gramofony. Sestavu doplní rezident fabricu DJ La-Utek a pražský DJ Mirk.

Co dál? - Mediálním partnerem akce je RAVE.CZ. na akci uvidíte výstup brněnských MOLOTOV DANCERS, uvidíte speciální mikulášské UV dekorace, uslyšíte posílený zvuk a jako perličku je připraven speciální efekt, který bude celou noc hýbat stěnami klubu.

Takže až uvidíte veliký plakát s jedním modrým srdcem uprostřed, tak si vzpomeňte, že LOVE už je za dveřmi.

Pro line-up, další info a fotky interpretů klikněte na adresu www.beax.cz.

Těšíme se na vás, agentura EMOTION PROMOTION.
 
Rozhovor s Femme II Fatale

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016