PARTYINFO

 

LOVE

Datum konání:
06.12.2002 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Femme II Fatale, Michael Burian, Kaisersoze, Beax,
Pluto, Tommy, Rao.o (4 gramo), La-utek, Mirk
Info:
http://www.beax.cz...
Popis:
Nightstorm, Phase, dárky od TDK, speciální mikulášské UV dekorace, posílený zvuk, speciální efekty
 
 
Novinky k Love Love - Mikulash Edition
Rozhovor s Femme II Fatale
Lehce bulvární rozhovor s DJskou dvojicí Femme 3 Fatale, která vystoupí na akci Love 2 v ostravském Fabricu dne 6.12.
 
 Femme 2 Fatale Co běžně děláte v průběhu dne, když netrénujete DJjing?

Protože jsme obě hodně zvědavé a momentálně žijeme na Mallorce, trávíme většinu denního času venku - trochu sportu - hodně dobré kávy! - pozorujeme lidi (kluky taky) - přístav - lodě - auta - letadla - ze všeho čerpáme hodně inspirace pro blízkou budoucnost. Pár pracovnich schůzek s promotérama, studio, ale to už je o DJjingu.

Dostáváte často neslušné návrhy, když někde hrajete?

...haha... neslušné návrhy? Zatím jsme se s tím nesetkaly a nebo je spíš otázka, co znamená slovo "neslušné"... pozvání na snídaně, prohlídky měst (sbírky motýlu), atd.

Hrajete často v cizích zemích ve světě? Kde si myslíte, že jsou nejzhezčí kluci? Holky?

Doposud jsme cestovaly mezi zeměmi - Španělsko, Ibiza, Mallorca, Itálie, Německo, Švýcarsko... A kde jsou nejhezčí kluci? Jednoznačne v létě na Ibize! Hrály jsme tam celé léto a vystřídaly se tam snad kromě Eskymáků všechny národy. A holky? ... Č.E.S.K.Ý!!!

Už jste někdy před tím byly v ČR? Jestli ano, líbilo se vám tam? Jestli ne, co očekáváte?

Ano. Naposledy přesně před rokem na vánoce u svých rodin. Obě dvě máme české rodiny a obě dvě jsme se narodily v Československu. Takže samozřejmě neočekáváme, ale strašně se těšíme. Budem vlastně poprvé hrát doma.

Co si představíte, když někdo řekne Michael Burian?

Představujeme si, že to si ani Michal nedovede představit, co si představujem. Ne, vážne... právě on je jedním z našich největších ovlivnitelů. Svou cestou DJe sebeprosazujícího se v České Republice nám dodal odvahu jít za svým vnitřním hlasem. Ničeho se nebát a vědět, že všechno je možný... Je skvělej člověk, producent a DJ - to také potvrdil ohlas vybíravého publika při jeho setu v China White/Mao Rooms na Ibize.

Máte přítele? Když ne, budete se porozhlížet v Čechách?

Přítele nemáme, budeme se samozřejmě rozhlížet i v Čechách, rozhlížíme se totiž neustále, všude, kam přijedeme - haha... ale vdávat se opravdu nebudem (promiň, mami).

Co byste dělaly, kdybyste skončily s DJjingem?

Skončit s DJjingem? "Řeš to, až to přijde." - zatím to nepřišlo a ani si to nedokážem představit a představy tvoří realitu, takže můžem říci asi tohle: "Znovu se narodit, abychom mohly znovu začít." Nebo tak nějak...

5 nej DJs ve světě...

- Francesco Farfa
- Roger Sanchez (produkce a hudebni styl příliš komerční, ale technika úžasná!)
- Timo Mass
- Ralf (vlastnohrdelní pěvecký doprovod - no komu se podaří pustit starý beatlsáky do rozjetýho setu a ještě si k tomu zazpívat árii z opery XY?...)
- Joe T. Vannelli

Je něco, co byste vzkázaly českým lidem, než přijedete?

Je skvělý, že jsme všichni z týhle tečky na mapě... a že se na ně moc těšíme, protože všichni, co v Čechách hráli říkaj, že je tam nejlepší atmosféra, kterou právě český lidi na party dělaj. Na to jsme moc hrdý. Takže HASTA LUEGO doma!!!

Femme II Fatale
Radka & Kateřina
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016