PARTYINFO

 

IBIZA NIGHT 6 - REAL ELECTRO

Datum konání:
24.01.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Loděnice Libeňský ostrov
DJs:
Thomas Schumacher (Bikini bpm booking, DE), Natascha Urman (Moscow, RU), Tom Ridley (E-culture, DE), Beax, Orbith, Tibor, Agent, Milan Kroužil, Dan Cooley, Vectif, Pluto, Mirk, Patrik, Lautek, Dawe Walla, Prochy, Jay Atrei, Adam Cloud, Bernie
Live:
Trancegate, Pietro, Begin of the End
Popis:
vstup 160/250 CZK
 
 
Poslední informace k Ibize Night 6 Rozhovor s Natashou Urman
Profil DJky Nataschy Urman
Natascha začala v r. 1989 studovat na moskevské konzervatoři, jejím oblíbeným nástrojem se stal klavír. Poté začíná pracovat jako moderátor a hudební producent na populární radiostanici Stříbrný déšť 100,1 FM.
 
Styl: Techno, TechnoHouse, TechnoTrance
Datum narození: 25.12. 1978
Skutečné jméno: Natalia Gerenkova

Nehledě na to, že nepochází z muzikantské rodiny začala v r. 1989 studovat na moskevské konzervatoři, jejím oblíbeným nástrojem se stal klavír. V roce 1996 se rozhodla stát filmovým producentem, studia však pro množství ostatních nestudijních aktivit po 4. ročníku přerušuje a začíná pracovat jako moderátor a hudební producent na populární radiostanici Stříbrný déšť 100,1 FM, kde získává své umělecké jméno URMAN.

Po získání nezbytných zkušeností s prací v rozhlasovém studiu mění své působiště, kterým se stává legendární Stancia 106,8 FM, jedinečné studio, které od r. 1996 prosycuje moskevský etér elektronickými beaty a které se stalo živnou půdou mnoha osobností ruské taneční scény.

Zde se stává ústřední postavou programu o DJingu "Bílé noci" a sama propadá kouzlu vinylových mixů. Po 8 měsících tréninku se Natascha, houževnatý DJ samouk, poprvé rozhoduje k veřejnému vystoupení na Silvestrovské party "Zaruběž" na přelomu let 98/99. Jako jedna z mála zástupců něžného pohlaví neměla mezi kolegy mnoho těch, kteří by ji jako DJ brali vážně, což se pro ni stalo poměrně silnou motivací pro další práci.

Záhy se však po boku DJ Incognita a psytrancového projektu Transdriver stává producentem a DJem promotérského seskupení Reactor Sound System a kromě rozhlasové práce se plně věnuje organizaci poměrně velkých tanečních akcí. Od r. 2000 se stává redaktorem internetového projektu www.pepper.ru, spolu s DJem Incognitem a známým popularizátorem alternativních literárních směrů Vladem Koppem působí jako producent pravidelného televizního pořadu "Elementy-model dlia sborki" na národním kanále MUZ-TV (obdoba našeho Paskvilu zaměřená na propagaci elektronické hudby a literárních novinek).

Za svoji krátkou, ale bohatou kariéru Natascha Urman účinkovala nebo stála v pozadí řady významných parties s mezinárodní účastí. Za všechny vzpomeňme alespoň X-Generation, Twisted in Moscow, Acidclub, Greenpeace, Šturm, ERA Krasnodar, KPR I, II a III, svými "turbodynamickými" sety pravidelně od r. 99 přispívá k neopakovatelné atmosféře 14denní beach party KAZANTIP na pobřeží Černého moře. V poslední době působí jako rezident v mosk. klubu "Gorod" a vystupuje na akcích zkušeného DJ Slávy Finista.

V České republice jsme měli možnost Natachu Urman slyšet mj. v r. 2000 na červnovém ZENu v ROXY (spolu s Incognitem), následující rok hostovala na brněnském Orion Hall.
 
Fotky prostor pro Ibiza Night Happy Ibiza Day - 6.1.2003

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Real Elektro Ibiza Night Electro Ibiza Night Beaxovo vyjádření k akci Ibiza Night 6
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016