PARTYINFO

 

TECHNO ACCELARATION

Datum konání:
11.10.2002 - pátek
Místo konání:
Trutnov - bývalá mlékárna
DJs:
techno/progressive hall - Marco Zaffarano, La-di-da, Michael Burian, Madman, Tee Mike, Trancegate live
jungle/d'n'b room - E-li&Myussa, Kaapha, T.O.X.O.M, E-logic
Info:
http://mapy.atlas.cz...
mountaingate@email.cz
Popis:
vstup 220 CZK
 
 
První větší akce v Trutnově
Trutnov - brána do Krkonoš, město, které láká každé léto řadu rockerů na trutnovský rockový festival, kromě pár diskoték, několika barů, kde se čas od času uskuteční nějaký rockový či bluesový koncert tu však až doposud neexistoval prostor, kde by se dala připravit kvalitní party.
 
Trutnov - brána do Krkonoš, město, které láká každé léto řadu rockerů na trutnovský rockový festival, kromě pár diskoték, několika barů, kde se čas od času uskuteční nějaký rockový či bluesový koncert tu však až doposud neexistoval prostor, kde by se dala připravit kvalitní party.

Produkční tým, který pro Vás připravil například letní party Hangars 2002 v hangárech na letišti v Hradci Králové, tvořený agenturou Mountaingate, Music clubem Max Králíky za podpory radia Černá Hora (spec. pak pořadu Dance zone on air) se tentokrát rozhodl změnit situaci ohledně taneční scény právě v Trutnově. Za tímto účelem se nám podařil zajistit exklusivní prostor bývalé mlékárny v Trutnově. Prostory bývalé mlékárny přesně splňují požadavky na nový neokoukaný prostor s kapacitou více než 1000 lidí. Akce TECHNO ACCELERATION, která se uskuteční v pátek 11. října tak bude první akcí takových rozměrů, která v Trutnově proběhne.

Hlavní TECHNO/PROGRESSIVE HALL bude umístěna přímo do prostor výrobní haly, kde se ještě před několika lety zpracovávaly mléčné výrobky. Na této scéně bude nepochybně největším lákadlem německý Dj a producent MARCO ZAFFARANO, který přestože je v Čechách poměrně častým hostem, tak vždy dokáže překvapit něčím novým a hlavně dokonale pobavit publikum. Půdu pro jeho set připraví česká elita; LA-DI-DA, MICHAEL BURIAN a MADMAN. Za zmínku rozhodně stojí ranní set osoby, která stojí za pořadem o taneční hudbě Dance zone on air na radiu Černá Hora, Dj TEE MIKA. Ten sice své sety plné pumpujícího techna hraje převážně z CD playerů , ale právě to mu dává větší volnost při výběru skladeb, které by byly obtížně sehnatelné na vinylech.

Jediným liveactem na této party bude projekt TRANCEGATE, jehož název jak se většina lidí chybně domnívá nepochází ze zkomerčnělého stylu trance, ale od anglického ekvivalentu ke slovu tranz. Do toho se Vás pokusí dostat hutným tech-housem , který okrajově zasahuje až do funky techna. O hutné live basové linky se postará baskytarista ZDENĚK PLACHÝ a vokálem okoření zpěvák MYUSSA.

Fanoušci nepravidelných beatů si přijdou na své v JUNGLE/D'N'B ROOMu , kde Vás bude bavit parta kladenských Djů skrývajících se za přezdívkami KAAPHA, T.O.X.O.M a E-LOGIC. Hlavním hostem této ministage bude Dj E-LI z agentury Experience a zpěvák MYUSSA, který tentokrát předvede co jeho hlas dokáže ve spojení s kvalitní jungle&d'n'b music.

Přestože v prostorách bývalé mlékárny rozhodně nenajdete okoukané diskotékové křesílka a boxy ani řady všudypřítomných světelných reklam na cigarety či alkohol,věříme, že právě tento prostor naprosto vystihuje podstatu techno scény a umožní tak vytvořit velmi pozitivní atmosféru celé akce.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016