PARTYINFO

 

GLAMOUR

Datum konání:
11.10.2002 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Rene Saffarnia (Black Market, Soul Seduction, Wien/A), David Bowles, Moskito
Popis:
fashion show - modely z Tinity, modelky z Nova models
 
 
Glamour
Klub Radost FX pro vás na pátek 11. října 2002 připravil další pokračování noci Glamour, jejímž hlavním tématem, jak už sám název napovídá, je móda a styl. Hudební náplní tohoto pokračování bude typický NY soulful vocal house, který je v módním světě velmi oblíbený díky své extrémní melodičnosti a skvělé klubové rytmice.
 
Klub Radost FX pro vás na pátek 11. října 2002 připravil další pokračování noci GLAMOUR, jejímž hlavním tématem, jak už sám název napovídá, je móda a styl. Hudební náplní tohoto pokračování bude typický NY soulful vocal house, který je v módním světě velmi oblíbený díky své extrémní melodičnosti a skvělé klubové rytmice. Hlavním hostem, který vám tento styl přiblíží, bude rakouský DJ Rene Saffarnia (Black Market, Soul Seduction, Wien). Tento 29letý DJ, pracující v největší rakouské vinylové distribuci Black Market, žil před několika lety v New Yorku, kde si velmi oblíbil právě typický NY house, takže hlavním tématem jeho setů je právě kombinace heart&soul&dance. Doplní jej DJs David Bowles a Moskito.

Kromě skvělé taneční hudby se můžete na tradiční Glamour fashion show, na které se vám tentokrát představí modely TINITY (www.tinity.cz) v podání krásných modelek z agentury Nova models (www.novamodels.cz).
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016