PARTYINFO

 

PUMA STORE

Datum konání:
18.10.2002 - pátek
Místo konání:
Praha - Obchodní centrum Letňany
DJs:
Javas, Lillou, Dys-Martin, Tvyks
Info:
http://www.puma.cz
Popis:
otevírací party Puma Store
vysokoenergická otevírací nabídka
 
 
Puma otevírá Puma Store
Puma otevírá jediný oficiální Puma Store u nás. V pátek, v sobotu a v neděli 18., 19. a 20. října bude veselá party s Eastbase DJs Tvyksem, Dys-Martinem, Lillou, Koogim, IM Cyber a Javasem v obchodním centru Tesco Letňany. Na příchozí čeká ranec zábavy a vysokoenergická otevírací nabídka.
 
 Puma Určitě si pamatujete na Puma Pulsing Party. Na tolik povedenou oslavu letošního Valentýna se přece nedá jen tak zapomenout. Tančilo se v Mecce, hráli Tvyks s Borisem Carloffem a Zuzkou, Dys-Martin s Lindee, Javas, Blue, Renda... o koncert se postarala funky formace Bubble Gun a o break dance performanci Da Live Broadcast. A všichni jsme se s Pumou fajn bavili.

 Puma Puma teď otevírá jediný oficiální Puma Store u nás. V pátek, v sobotu a v neděli 18., 19. a 20. října bude veselá party s Eastbase DJs Tvyksem, Dys-Martinem, Lillou, Koogim, IM Cyber a Javasem v obchodním centru Tesco Letňany. Na příchozí čeká ranec zábavy a vysokoenergická otevírací nabídka.

Konečně je Puma Store u nás a vy se můžete obléci nejen do sportovního ale i life style oblečení, které je díky poskytnutému pohodlí a vychytanému designu tolik populární u clubberů na celém světě. Vždyť do oblečení značky Puma se oblékají i naši přední DJs.

 Puma "Mám rád Pumu, protože dělá fajn, pohodlné a stylové oblečení. Navíc to logo znám skoro odmalička," říká Dys-Martin a IM Cyber ho doplňuje: "Oblečení od Pumy je originální a pohodlné. Líbí se mi ten future design. Přesně se strefili do mého stylu." Koogi uzavírá: "Dobře se to nosí, je to pohodlné a vypadá to dobře."

Tak to slyšíte. O víkendu od 18. do 20. října máte co dělat. Soutěžte na Techno.cz o skvělé ceny (výběr zboží v Puma Store podle vlastního uvážení v hodnotě 5000, 3000 a 2000 Kč!) a koukněte na otevření Puma Store, kde si můžete vyhrané zboží ihned vybrat. A vystoupení tolika dobrých DJs to nemůže pokazit, právě naopak!

18.10. Javas, Lillou, Dys-Martin, Tvyks
19.10. Lillou, Dys-Martin, Tvyks, IM Cyber, Koogi
20.10. Lillou, Dys-Martin, Tvyks, IM Cyber, Koogi
 

Reporty

 
Puma otevřela Puma Store
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016