PARTYINFO

 

RESET 2 CONNECT - XMAS EDITION

Datum konání:
13.12.2002 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Toky (Subtech/SK), Tibor (Final Scratch, SK), Agent (Techno.cz), Kaisersoze (Rave.cz)
Popis:
laser by Overthere, video animation by Phase
poslechněte si rádiový spot
start 21:30
 
 
Reset 2 Connect #6 - X-Mas Edition
Roxy & Techno.cz & Rave.cz uvádějí...
Roxy & Techno.cz & Rave.cz uvádějí Reset 2 Connect.
 
Zeptali jsme se... "Roxy"?

"Jedinečné. Dokonalé. Omračující. Půvabné. Vonící (někdy). Experimentální a vždy jiné. Roxy na sebe bere bezpočet tváří. Rockový klub, houseová pohovka, techno space nebo chilloutový eden. Roxy má svůj climax, mix, mega, zen a samozřejmě důvod - reason. Roxy je útulkem pro špičkové kapely a djs z celé Evropy i zámoří a útočištěm pro nejšílenější performery!" říká nadšeně paní z baráku, která bez pořádnýho techna už nemůže ani usnout.


Techno.cz

Je krásný a půvabný. Svým šarmem a inteligencí proniká do nejhlubších sfér taneční scény. Všechno ví, všechno zná. Je všudypřítomný. Je prostě nej!

Techno.cz je tvůj virtuální kamarád. Aktuální informace, fotky, reporty, recenze, rozhovory, soutěže či partylist jsou základním pilířem tvého partyživota.

Hudební server Techno.cz je nejdéle působící a nejnavštěvovanější český internetový server s orientací na elektronickou taneční hudbu. I ty můžeš ovlivnit jeho náplň!

Napiš na mujnapad@techno.cz a uvidíš. Techno.cz je tu hlavně pro tebe. Teď a tady.


Rave.cz

O lidech s lidmi. Druhý největší partysite. Nejrozsáhlejší diskusní fórum o tématech, které vás zajímají. Své příspěvky můžete vkládat i vy na adrese forum.rave.cz. Nespočet fotek, soutěží, reportů a recenzí. Nově i chat ve flashové animaci či hra pro odreagování. To vše nabízí rychle se rozrůstající server o taneční scéně u nás.

Rave.cz je doplněn i populárním časopisem Rave, který naleznete na stáncích včetně přibaleného CD od předních českých umělců.
 

Reporty

 
Reset 2 Connect
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016