PARTYINFO

 

I LOVE TECHNO CLUBBING

Datum konání:
29.11.2002 - pátek
Místo konání:
Uherské Hradiště - Mír
DJs:
Skipworker, Lucasch, Květa.K, Coma, Inner Flow, Jordy
Info:
http://www.strobe.cz
Popis:
start 20:30, end 05:00, vstup 50 CZK
 
 
DJ Skipworker a DJ Lucasch v klubu Mír
DJ Skipworker a DJ Lucasch tento pátek v uherskohradištském klubu Mír.
 
 Skipworker V pátek 29. listopadu 2002 bude agentura Strobe hostit ve svém rezidentním klubu Mír v Uh. Hradišti jednoho z nejúznávanějších a nejzkušenějších českých DJs, DJe Skipworkera. Kromě něj samozřejmě zahrají skoro místní rezidenti uherskohradištský DJ Lucasch, zlínský DJ Coma a z dalekého Děčína DJ Květa.K. Kromě agenturních DJs dává agentura Strobe čas od času šanci i méně známým DJs či liveactům. Tentokrát to bude, nedá se říci že neznámý, DJ Jordy z Uherského Brodu (možná znáte z Bassline Demoline) a Inner Flow. Oba budou hrát live ze svých počítačů. Vstupné bude opět pouhých 50 Kč.

Profil DJe Skipworkera

Začátky kariéry DJe Skipworkera sahají hluboko do devadesátých let. V roce 1995 se oficiálně zrodil pseudonym "SKIPWORKER" a první vlastní klubová akce v Mladé Boleslavi čímž vyvrcholil přerod z komerčního na klubového DJe. Soucasne s aktivní úcastí na mnoha duležitých parties se Skipworker i spolupodílel na porádání dalších, prevážne daleko za hranice okresu Mladá Boleslav sahajících akcí v Jizerských horách, Trutnove, Jicíne, Ceské Lípe … . Od roku 1995 spolupracoval jako rezident DJ (s již neexistující) agenturou X - Production díky cemuž si mohl zahrát již v té dobe s mnoha zahranicními DJ´s (Paul Van Dyke, Marusha, DJ Paradise …).

Od roku 1997 se stává rezidentním DJem v (již neexistujícím) mladoboleslavském klubu Cerná Vdova kde si za približne 4 letou pusobnost zahrál s tehdejší kompletní tuzemskou špickou podobne jako zahranicními DJ´s jako Mike Van Dyke atp....

Soubežne s rezidentstvím v Cerné Vdove se Skipworker kolem roku 1998 stal domovským DJem v tehdy konkurencním klubu "Posilovna" v Mnichove Hradišti.

Do soucasnosti si Skipworker zahrál v každém vetším meste v CR nevyjímaje nejprestižnejší tuzemské kluby jako Radost FX (rezident v období 6 mes. v r. 1997), klub Roxy, Karlovy lázne (Paradox) … . Z velkých party ci festivalu se zúcastnil Lucky People Center (1997) kde okusil atmosféru opravdu velké party po boku mj. Darena Pricea, následne si zahrál i na party v pardubickém "Lku" na party s Darenem Emersonem a nevyhla se ani príležitost zahrát si na krtu CD Paula Van Dykea v Radosti FX (1998) ci úspešný festival Lucky People Center na Proboštských jezerech (2000), dále i oba rocníky festivalu Máchác (1999/2000) a Summer Of Love (2000), Orion Hall (Ostrava / 1999) & ríjen 2001 se Svenem Väthem, Citadela (Brno/ 1999 + prosinec 2001s Userem), Garage 007 (Brno / 1998), Summer In The City 2000….

DJ Skipworker v roce 1997 namixoval druhý díl kompilacní rady TECHNO ENERGY (s Igorem Patakym), následne i 12-tý díl prestižní kompilacní rady HOUSE PARTY pro pražské nezávislé hudební vydavatelství Next Era se v uvedeném období také úzce spolupracoval.

Soucasnost DJe Skipworkera je ve znamení dalšího vývoje mixovací techniky a hudebního zamerení smerem ke stylum techno / tec house (dríve i house) dále také k tvorbe vlastní elektronické tanecní hudby kterou však podle vlastních slov "nechce príliš uspechat …".

Dále také porádáním vlastních rezidentních nocí v Music klubu Posilovna podobne jako na dalších místech kde hraje zatím pouze nepravidelne… .
Mezi jeho další aktivity patrí spolu organizování puvodne vlastního projektu známého jako festival Máchác, který je každorocne od roku 1999 porádán produkcní agenturou G Productions se kterou práve ve spojitosti s porádáním i ostatních akcí (napr. Orion Hall) s touto agenturou Skipworker spolupracuje pod vlastním jménem Jirka Mareš.

Skipworker patrí nejen k nejstarším a nejznámejším DJ´s u nás, ale také k nejzkušenejším… . (casopis Bassline 1/2001)

DJ SKIPWORKER / DISCOGRAPHY:

TECHNO ENERGY 02 - MIX TAPE - A side / Next Era 1996
HOUSE PARTY 12.- MIX CD and TAPE / Next Era 1999
Bols Vodka (CD komercní sampler) / Next Era 2000
Metaxa - Slunecní koktejl (CD komercní sampler) / Next Era 2000

Skipworker demo mix CD / techno mix / - neprodejné (December 2000)
Skipworker demo mix CD / house mix / - neprodejné (December 2000)
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016