PARTYINFO

 

INSTINKTIVE BEAT - HONEYPOT SPECIAL

Datum konání:
15.11.2002 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
room 1 - Josh Wink (Final Scratch), La Di Da, Luger, Lucca
room 2 - DJ Lee (Metalheadz/UK) + MC Verse, Mat & Aziz (Trife.Life!/AT), Ohm Square DJs (Jan 2 & Dusan Only 1), Koogi & MC Lin-dee
Info:
http://www.beeswax.cz...
Popis:
4 patra, zimní zahrada, koktejl bar & catering, vylepšený EAW zvuk a akustická světla
vstup 330 CZK + poplatky, start 21:30
 
 
Honeypot Special v Abatonu s Joshem Winkem
Zveme vás na druhou ze série hudebních akcí, workshopů a parties, které Wax, Beeswax a Coast of Bohemia přinášejí pod hlavičkou pražského mezinárodního festivalu taneční hudby - Instinktive Beat.
 
Zveme Vás na druhou ze série hudebních akcí, workshopů a parties, které WAX, BEESWAX a Coast of Bohemia přinášejí pod hlavičkou pražského mezinárodního festivalu taneční hudby - INSTINKTIVE BEAT.

Jako tomu bylo i v minulém roce, je exkluzívním hostem Honeypot Special 15. listopadu v prostoru Abaton, král techno music z Filadelfie a majitel prestižního a velmi aktivního labelu Ovum, Josh Wink. Mr. Wink se představí v hlavním sále Honeypot Special party během svého premiérového vystoupení s Final Scratchem, kterým exkluzívně pro české publikum uvede DJing na této technické vymoženosti propagované Richiem Hawtinem a Johnem Acquavivou. Na hlavním pódiu Honeypot special party vystoupí vedle Joshe Winka i přední česká techno DJka Ladida, zahrají i houseoví Luger a brněnská Lucca.

Druhý sál Honeypot special party se ponese v duchu stylu drum'n'bass. Hlavní hvězdou večera je britský DJ a producent DJ Lee, který vydává a vystupuje pod hlavičkou Metalheadz, labelu a spolku jednoho z nejuznávanějších drum'n'bassových postav taneční muziky, Goldieho. DJ Lee doprovodí MC Verse, který díky své dlouholeté spolupráci s Metalheadz a Renegate Hardware DJs vystupoval společně s těmi největšími jmény světové drum'n'bassové scény. Na drum'n'bass stagi vystoupí rovněž DJs Mat a Aziz z rakouského labelu trife.life! a místní Koogi za doprovodu exceletní Lindee a EastAuthentic DJs Jan 2 a Dušan Only One.

main stage:

21:00 Lucca
23:00 Luger
01:00 Josh Wink (Ovum/US)
04:00 Ladida

second stage:

21:00 Jan 2 + Dušan Only 1
23:30 Mat + Aziz (trife-life/AT)
02:00 DJ Lee + MC Verse
04:00 Koogi + MC Lindee

C Lounge:

DJ Milan, Stanzim a Rob

Vstupné v předprodeji sítě TicketPro 330 Kč + poplatky, u vchodu to bude víc.

DJ Koogi Workshop a warm-up party ve stylu breakbeat, jungle a drum'n'bass ve čtvrtek 14. listopadu od 19:00 @ TWM Komplex (Lesnická 4, Praha 5) - vstup zdarma

Veškeré info na www.beeswax.cz/ibeat nebo www.ticketpro.cz.

Special offer

Pro všechny, kteří se zajímají o kvalitní taneční hudbu, a přitom mají
limitované finanční prostředky, má Wax speciální nabídku: VSTUP ZDARMA na HONEYPOT Special v rámci festivalu Instinktive Beat, který se koná tento pátek 15.11. v prostoru Abaton.

Abyste mohli využít volného vstupu, zašlete prosím email na wax@wax.cz, a do předmětu napište Vaše jméno a heslo VSTUP ZDARMA. Další podmínkou volného vstupu je přijít do Abatonu před 22:00 hod.

POZOR: Akce začíná ve 21:00 a Vy musíte dorazit do 22:00!

C U THERE.
 
DJ Lee - profil Rozhovor s Joshem Winkem od Aleše Blehy Honeypot Special s Joshem Winkem

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Instinktive Beat s Joshem Winkem Report z Instinktive Beat - Honeypot Special s Joshem Winkem
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016