PARTYINFO

 

HUMAN PARTY

Datum konání:
26.10.2002 - sobota
Místo konání:
Praha - Human Pub - U Labutě
DJs:
Airswing, S.Z., Petr Míkovec, Šelak
Live:
Fuzzy Appz
Info:
info@dancer.cz
Popis:
k dobré hudbě jídlo a pití celou noc
start 22:00, vstup zdarma!
 
 
Human Records uvádí Human Party
V sobotu 26.10. máte opět možnost slyšet Fuzzy Appz v živé podobě. Doplní je S.Z., Airswing, Petr Míkovec a Šelak.
 
Human Records pro Vás připravuje tuto party se záměrem rozšířit obzory taneční scény a okořenit jí troškou české tvorby :). Jestli Vám chybí ta správná atmosféra teď bohužel vlhkých klubů, snad nepohrdnete naší nabídkou a 26. října zamíří Vaše kroky na Prahu čtyři k nám do prostoru Human Pubu (U Labutě:).

Jungle a techhouse bude znít v uších Vašich po celou noc. Připravili jsme Vám hned několik hudebních překvapení. Z Karlových Varů Vám přijede zahrát v Praze jen vzácně vystupující, v současné době dokončující novou desku, Petr Míkovec. DJ Airswing Vás provede svým rozmanitým setem. Velmi živý set Vám také zahrají, životem poznamenaní Fuzzy Appz. Další host bude starý známý S.Z., který s sebou vždy přináší radost a pohodu. A jako junglová neděje v našem klubu vystoupí DJ Šelak.

K dobré hudbě Vám snad pohodu přidají vstup zdarma a jídlo po celou noc ..

Bez podpory přátel bychom tuto party nemohli nikdy udělat.
Chtěli bychom poděkovat Technu.cz, Radiu 1, všem zůčastněným umělcům, Mironovi, Michalovi, Oldovi, Kláře a agentůře Mish Mash za podporu.. Děkujeme :)

Doprava: autobusem ke Krčské nemocnici (zast. Nemocnice Krč), metrem na Kačerov, nočním autobusem (504, 509, 513), autem.

Budeme se těšit.. Human Records
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016