PARTYINFO

 

CLIMAX - 4. NAROZENINY

Datum konání:
30.11.2002 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Chris Sadler (decks + sampler, resident), Tvyks (Eastbase)
special guest: DJane Mar Y Sol (Barkers/NL)
 
 
Rozhovor s Chrisem Sadlerem
Rozhovor s Chrisem Sadlerem ke 4. narozeninam Climaxu.
 
Tolga: Ahoj Chrisi... jsi koukám poslední dobou hodně zaměstnaný... jak se tak vede?

Chris Sadler: Fantasticky! Zrovna jsem se dozvěděl, že jeden známý label má zájem vydat můj track. Nechci prozrazovat, o koho se jedná, než to bude vše podepsané, ale dejme tomu, že to je velmi slavný americký label z celosvětovou distribucí.

T: O licenci na Tvůj remix tracku "Fuckin Control" požadála jistá holandská kompilace. Řekneš nám k tomu víc?

CS: Poté, co jsme vydali "Fuckin Control" na labelu Feel The Beat, si pánové z labelu (Milan a Karel) vzali pár kopii toho tracku spolu s jejich dalším počinem "Baby B" na mezinárodní hudební konferenci v Holandsku a rozdali je několika DJům a dalším labelům, které se taktéž účastnili konference. Po návratu do Prahy je kontaktoval holandský label Basic Beat, který zažádal o licenci mého remixu pro jejich kompilaci "Technique - 5th Anniversary", kterou bude mixovat Paul Hazendonk.

T: Tuto sobotu jsou oslavy 4. výročí Tvé residentní noci CLIMAX. Kohopak sis to pozval a co můžeme očekávat?

CS: Ta slečna se jmenuje DJ MAR Y SOL, je původem z Chile a zastupuje jí holandská agentura Barkers. Ještě jsem neměl tu čest jí slyšet ale myslím, že bude fér, když řeknu, že se můžeme těšit na pořádnej amsterdamskej house mejdan.

T: Na dalších CLIMAXech máš také velmi zajímavé hosty. O koho se bude jednat a podle jakého klíče byli ti DJs zvoleni?

CS: Hned v prosinci, po oslavách 4. narozek s Mar Y Sol, to bude 28.12. konečně Trevor Rockcliffe, jehož původní termín na CLIMAXu jsme museli kvůli povodním zrušit. Příští rok vypadá neméně zajímavě - setkáme se s starým známým COLINem DALEm, to je 25. ledna a pak se těším na supertalentovaného Dannyho Chataleina 22. února. Na další měsíce máme rozjednaná velmi zajímavá jména, která nejsou ještě potvrzená, ale jsem si jistý, že fanoušci je budou znát a velmi se těšit.

Co se týče výběru interpretů na CLIMAX, jsem samozřejmě určitým způsobem omezeni volnými termíny DJů a také honorářem, ale snažíme se bookovat DJe podle žádostí publika a také podle naší hudební CLIMAX-politiky. Uvítám jakékoliv návrhy budoucích hostů CLIMAXu v guestbooku na mých stránkách www.chrissadler.com.

T: Koncem prosince budeš hrát v Roxy hned dvakrát: nejdřív s Trevorem Rockcliffem na CLIMAXu a hned vzápětí na silvestrovské noci LORD OF THE RING. Poslední tři roky si na silvestra hrál vždy v Roxy... proč?

CS: Nenapadá mě žádné jiné místo, kde bych na silvestra raději hrál a pařil. Taky tomu napomáhá, že Roxy bookuje DJe na silvestra už někdy v létě. ;) Co se týče atmosféry těch nocí - mno, je to prostě silvestr - má to být pořádný rachot!

T: Používáš při svých setech stále svůj sampler?

CS: Ano, občas si beru s sebou oblíbenou Yamahu, dává to mým setů mdalší dimenzi. Mimo to by se sampleru doma samotnému stýskalo. ;)

T: Chybělo Ti Roxy po povodních?

CS: Má snad papež srandovní čepičku? Jasně, že mi to chybělo! Proč? Protože je to jeden z nejlepších, ne-li nejlepší klub v celé zemi.

T: Chystáš vydat v blízké době nějakou desku?

CS: Ano, ale neprozradím zatím žádné detaily...

T: Nedávno jsme se potkali v porotě amatérského DJ Champu, který probíhal v TWM komplexu. Jak se Ti zamlouvaly mladé talenty?

CS: Úroveň byla velmi vysoká. Docela se obávám tak silné konkurence. ;)

T: Obligátní Top5?

Olive et Toad - Thriller (?)
Dave Angel - Gorgon (Rotation)
Underworld - Moaner (JBO)
Marco Carola - 9th Question (?)
Cassius - Sound of Violence (Dub) (Virgin)
 
Climax - 4th Anniversary Mar Y sol

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016