PARTYINFO

 

FUTURE RESEARCH

Datum konání:
22.11.2002 - pátek
Místo konání:
Praha - Akropolis
DJs:
Future Research (NL), Dare (UK), Babe LN, Janef, MC Nu.C
Info:
http://badpoint.cz...
Popis:
vstup 50 CZK, open 22:00, end 06:00
 
 
Future Research v Akropoli
Holandská drum&bass crew Future Research se už chystá do Prahy na akci v Paláci Akropolis.
 
Holandská drum&bass crew Future Research se už chystá do Prahy na akci v Paláci Akropolis. Tento víkend proběhla Future Research party v OCII v Amsterdamu (hosté DJ ADI-J (bassground, retox), ORDO a E.F.O. (Solid, Phat Phonk) a teď už se Future Research těší na české publikum, které je stále ještě vysoce nad světovým průměrem, co se týče schopnosti bavit se u kvalitní hudby.

DJ Cutoff nám přiveze předvést nejnovější dub-plate (kusová deska) od Black Sun Empire (kolegové z Utrechtu), který vévodí jeho top 10 za říjen.

DJ Mos z Future Research si na Vás speciálně chystá všechny novinky z producentské rodiny Black Sun Empire a DJ Dare z Londýna už balí do Prahy novinky od Dylana.

Ani DJ Lenzman, naděje holandského drum&bassu neodolal předstartovní horečce a protože prostory Paláce Akropolis umožňují každému představit se ve dvou setech s rozdílnou atmosférů (nadupaná malá scéna a atmosférický divadelní bar), vymýšlí speciální set pro divadelní bar kombinující drum&bass s funky či jinými méně obvyklými styly. Podle ostatních DJů je v tom prý přeborník, ale málo kde se naskytne vhodné místo pro takovýto set.

Na stránce party běží soutěž o tričko Badpoint., cd se speciálním setem Lenzmana a vítěz získává možnost zahrát si proti Cutoffovi na akci stolní fotbálek.

Dostali jsme několik dotazů ohledně uspořádání místa v Paláci Akropolis, takže uvádíme popis jednotlivých stageí.

Malá scéna - hlavní bitevní pole, vystřídají se všichni zahraniční hosté s úderným setem

Divadelní bar - atmosférická scéna, očekávají se spíše hravější sety, což ovšem vůbec nemusí platit o BABE LN, která má v půlnočním čase naprosto volnou ruku

Velký sál - chilloutová úprava, na velkém plátně se bude střídat přímý přenos s včetně zvuku z malé scény s filmy z dílny Jandys & Ganjalood companě. Vždy v celou bude promítán jeden až dva filmy, k ránu pak snowboardová kompozice přímo od Ganjalood video. Ve velkém sále bude také bar, židle, pohovky, stoly a další sezení včetně stánku Tatoo Argon.

A pozor - dovnitř se pouští až po 22 hodině.

A pro západočechy je tu ještě nabídka stavit se v Plzni v sobotu 23.11., kde Future Research bude hostit klub Inspiral.

Nakonec poděkování za podporu firmě s výtečnými reklamními kampaněni - POMI ski a board shopu.

Přesný line-up a další info najdete na adrese: www.badpoint.cz/futureresearch
 
Future Research

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016