PARTYINFO

 

CELEBRATION44 - BIRTHDAY PARTY OF SOUND44

Datum konání:
28.12.2002 - sobota
Místo konání:
Kyjov - Šneckenhaus
DJs:
Toky (Subtech/U.club/SK), Paul Hawk (resident), Liner (resident), Luxus (Sintetik/33/45), Kita (Drumfire/Zlín), Mischa & Hubiss (Lunar/XBeatS)
Live:
Pietro (Caramel.cz)
Info:
http://celebration44.sound44.com...
Popis:
videoanimations, special laser show by Kvant.sk
vstup 160 CZK (možnost rezervace)
vstup pouze od 16 let s platným průkazem
 
 
Celebration44 - birthday party of sound44 - 4 years
V sobotu 28.12. tomu budou 4 roky a pár dnů od první techno party v kyjovském klubu Šneckenhaus a vzniku pořadatelské agentury Sound44.
 
V sobotu 28. prosince 2002 tomu budou 4 roky a pár dnů od první techno party v kyjovském Šneckenhaus clubu a vzniku pořadatelské agentury sound44. Proto jsme se rozhodli na tento výjimečný den připravit již třetí pokračování této úspěšné akce. Jistili ty nejlepší DJs, kteří se v tomto clubu již představili.

Jak už bylo ve zvyku, tak na naší oslavě nemohl chybět slovenský DJ Toky, ani teď tomu nebude jinak. V tomto clubu zahraje již potřetí a po jeho minulém live vystoupeni si zde opět zahraje ze 3 gramofonů.

Po delší odmlce k nám opět zavítá pražský DJ Pietro. Tato odmlka nebyla bezúčelná, Pietro se zavřel do svého domácího studia a začal pracovat na svém live projektu, který vám na této akci představí.

Duo Mischa & Hubiss, které je v tomto clubu velmi oblíbené, zahraje ze 4 gramofonů a 2 mixů. Od doby, co zde naposled hráli, byli přijati do řad Lunar bookings.

Dalším hostem na této akci bude zlínský DJ Kita z Drumfire booking, rezident většiny zlínských akcí a nyní i Q-clubu.

Kroměřížský DJ Luxus, pořadatel akcí v clubu Ponorka, měl možnost se zde poprvé představit na letošní CLUBGROOVE 2002 series a tuto úlohu zvládl na výbornou. Proto jsme se rozhodli jej pozvat na tuto výjimečnou akci.

Paul Hawka a Linera nemusím nějak zvlášť představovat. Díky jejich vybroušenému stylu mixu a výbornému výběru desek jsou rezidenty v tomto clubu už pěknou chvíli, proto na této výjimečné akci nemůžou chybět.

Máme pro vás připraveno plno překvapení. Na začátek bych mohl prozradit, že o laser show se postará slovenská společnost Kvant.sk a další vychytávky ponechám zatím v utajení, ale budete se mít na co těšit.

Formuláře pro udělování VIP akreditací a rezervaci vstupenek naleznete na níže uvedené internetové adrese....

Více informací o této akci naleznete na celebration44.sound44.com.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016