PARTYINFO

 

SCANNER

Datum konání:
26.10.2002 - sobota
Místo konání:
Žatec - Lidový dům
DJs:
Music Madness (Raju vs. Madman), Prochy, Petr Holman
Popis:
start 21:00, 4 decks show
 
 
DJ RasTi na Evropě 2, Scanneru v Žatci a narozeninách Industry
Line-up pravidelné party Scanner agentury Moonlight Production, která bude o nadcházejícím prodlouženém víkendu (26.10.) v Žatci, je na poslední chvíli posílen o zahraničního hosta.
 
Line-up pravidelné party Scanner agentury Moonlight Production, která bude o nadcházejícím prodlouženém víkendu (26.10.) v Žatci, je na poslední chvíli posílen o zahraničního hosta.

Jeho jméno sice ještě nepatří mezi ty "hvězdné", ale už dnes je bezesporu velmi zajímavou osobností evropské taneční scény a hlavně hraje muziku, která se vám bude určitě líbit. DJ RasTi je Slovák žijící ve Švýcarsku. V curyšských klubech hraje po boku takových jmen, jako je např. DJ Gogo, jehož hit Adyssa je velmi známý i u nás a ve svém repertoáru jej měli dlouho např. Michael Burian, či Petr Holman (Holmi). DJ Rasti pochází z muzikantské rodiny, a tak není divu, že kromě hraní má i producentské ambice. Je např. autorem jednoho z remixů skladby slovenského producenta Tomáše Haverlíka "Hannah". Ačkoliv deska vyšla na britském labelu Nascent Recording jako promo snímek teprve nedávno, má takový úspěch, že její náklad je prakticky rozebrán. Oficiální vydání desky na stejném labelu je očekáváno v nejbližší době. Někteří klubeři tuto desku už pravděpodobně znají, protože ji v poslední době do svých setů často zařazuje např. DJ Petr Holman. Duo "Tkáč (příjmení DJ RasTiho) - Haverlík" ovšem neusnulo na vavřínech a dalo vzniknout dalšímu, snad ještě lepšímu, tracku "Tyra". Skladba byla dokončena teprve minulý víkend a existuje proto zatím jen na CD. DJ RasTi ji určitě zahraje v živém setu na rádiu Evropa 2 v pořadu Dance Extravaganza v sobotu 26. října, a budou-li k tomu technické podmínky, tak i na party Scanner v Žatci, kam odjíždí rovnou ze studia Evropy 2. Set na Evropě 2 bude hrát DJ RasTi společně právě s Tomášem Haverlíkem. Jeho vystoupení v Žatci je očekáváno mezi druhou a pátou hodinou ráno. V neděli pak DJ RasTi zahraje ještě na narozeninové party klubu Industry v Praze.
 
Scanner v Žatci

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016