PARTYINFO

 

FRIENDLY

Datum konání:
26.10.2002 - sobota
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Javas, Koala, Reeha, Manio
Popis:
večírek plný přátelství, smíchu a příjemné klubové hudby
 
 
Pozvání na Friendly
Klub Radost FX vás srdečně zve na nový večírek, plný přátelství, smíchu a příjemné klubové hudby s příznačným názvem Friendly, který se uskuteční tuto sobotu 26.10. od 22:00 hod.
 
Klub Radost FX vás srdečně zve na nový večírek, plný přátelství, smíchu a příjemné klubové hudby s příznačným názvem FRIENDLY, který se uskuteční tuto sobotu 26. října 2002 od 22:00 hod.

Zahrají vám brněnští bratři DJs JAVAS a KOALA, jejichž vytříbený vkus v oblasti house music vás jistě nenechá v klidu. Svými energickými sety je doplní rezidenti klubu Radost DJka REEHA a DJ MANIO. Po celou noc se na vás budou usmívat FRIENDLY lampiony, jejichž tlumené světlo ještě podtrhne přátelskou atmosféru celé noci.

FRIENDLY - to je sobotní večírek pro všechny přátele dobré klubové zábavy a hudby.


DJ Javas

Začátky Javase se datují do roku 1995, kdy se podílel na atmosféře tanečních večírků tehdejšího brněnského klubu Mersey spolu s djs Koalou a Vikem.

Při postupném získávání zkušeností a kontaktů, se začal objevovat v pražských klubech jako je Radost Fx, Roxy, Akropolis apod., kde vešel do povědomí české klubové scény a otevřela se tak možnost představit se širší veřejnosti.

Zhuruba kolem období roku 1998 vzniká spolupráce s významnou osobností alternativního hudebního světa s legendární vocalistkou Ivou Bittovou.

V následujícím čase jsou hosty mnoha večírků a festivalů po celé české a slovenské republice,
kdy do Javasova flexibilního house rytmu vkládá improvizovaným způsobem svůj hlas Bittová a vzájemně tak dokazují publiku schopnost prolínání různých vlivů elektronické a alternativní, či etnické hudby.

Hlavním směrem dj Javase je funky deep tech-house, který můžete slyšet v mnoha polohách od klasického jemně laděného deep house až po energické valivé zvuky v duchu odlehčeného techna.
Stejně tak jako mnoho dalších djs v našich končinách má Javas za dobu své existence za sebou celou řadu odehraných setů po boku mnoha světoznámých celebrit jako např. Carl Cox, Mr C, Bushwacka, Eddie Richards atd.

Javas je častým hostem pravidelných akcí ve všech známých klubech i festivalech u nás.
Jeho domovským místem je brněnské Perpetuum, kde má svoji rezidentní noc pod názvem Creative.
Oblíbená hudební vydavatelství jsou: Dessous, DIY, Mighty Atom, Visitor, Nordic Trax, Slide.


DJ Koala

Odstartoval svou kariéru stejně jako jeho bratr v brněnském klubu Mersey. Prezentoval se na mnoha známých parties, viz. GARAGE, BREEZE, SUMMER IN THE CITY a samozřejmě MILLENIUM Z, ke které nahrál společně s DJ Louisem Osbournem mix CD.

Za zmínku jistě stojí i jeho spolupráce s rakouskou agenturou POWERPOOL, pro kterou odehrál několik akcí ve vídeňském klubu ARCADIUM s celou plejádou známých DJ osobností. Hudba, kterou hraje se dá označit jako směsice eklektického house s mnoha různými vlivy (disco, soulful deep...).
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016