PARTYINFO

 

MIDBEAT

Datum konání:
15.11.2002 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Alex Dean aka Souldoubt (Freaked Rec., Nottingham, UK), Vectif (Radost FX), Craig Hampson (UK), Reeha (ArtImpress)
 
 
Alex Dean aka Souldoubt na Midbeat - house of Nottingham
Midbeat je nová pravidelná páteční noc klubu Radost FX, kde se budete moci seznámit s druhou kolébkou britského houseu v okolí Nottinghamu, které se obecně přezdívá Midlands. Na zahajovací party přijíždí v pátek 15.11. renomovaný DJ a producent Alex Dean aka Souldoubt.
 
 Alex Dean Midbeat je nová pravidelná páteční noc klubu Radost FX, kde se budete moci seznámit s druhou kolébkou britského houseu v okolí Nottinghamu, které se obecně přezdívá MIDLANDS. Na zahajovací party přijíždí v pátek 15.11.2002 renomovaný DJ a producent Alex Dean aka SOULDOUBT.

Alex Dean aka Souldoubt (Freaked Rec., Nottingham, UK)

Elektronické hudbě se věnuje již od konce 80.let. V roce 1993 již brázdí Anglii s legendárními deep houseovými sound systémy DIY, Smokescreen a Go Tropo. Po několika letech hraní a po roce starostí s provozem vlastního klubu se vrací ke skládání vlastní hudby. Stěhuje svoje studio do centra Nottinghamu a záhy se stává jednou ze stěžejních postav tamní houseové scény. Do jeho studia se začínají scházet lidé jako Inland Knights, Toka Project, Lo-motion a z Manchesteru přijíždějí i Crazy Penis. Jeho první skladba nazvaná "Rhythm by Nature" vychází na labelu Drop music a sklízí nadšené ovace od Laurenta Garniera. To vede Alexe k tomu, že v roce 2000 uzavírá smlouvu s Prime Distribution a zakládá vlastní label Freaked Records.

Pod pseudonymem SOULDOUBT pak jeho skladby licensují všechny významné labely jako jsou BOSH, Surreal, Special Needs, Get Groovy a VIVA! Recordings, později také Eukahouse a opět Drop music. Jeho první EP na vlastní labelu Freaked Souldoubt - That 64 sound se ihned stává hitem a poklonu mu skládají lidé jako Josh Wink, Halo Varga, Chris Duckenfield (Swag), Mazi Namvar (ASP), Chris Udoh, Deep C, Laurent Garnier, Mr. C, Lee Buridge, David duriez a mnoho dalších.

Freaked a Souldoubt bývají již tradičně pochvalně recenzovány v prestižních médiích jako jsou Mixmag, DJ, WAX, XLR8R, M8, Jockey Slut a iDJ. K vydání na Freaked rec. se připravují tracky od Joe Silvy (Red Melon), pařížského Davida Durieze a remixy chystá i slavný chicagský DJ a producent Johny Fiasco.

I přes obrovské vytížení díky své studiové práci, nachází Alex Dean stále čas věnovat se i Djingu. Během posledních 15 měsíců mohli jeho sety slyšet v New Yorku, Moskvě, Seattlu, San Franciscu, Londýně, Paříži, Miami, Brightonu, Vancouveru a dalších městech. V současné době je opět na turné po USA.Praha a klub Radost FX bude jeho prvním vystoupením po návratu z amerického kontinentu.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016