PARTYINFO

 

SING SING

Datum konání:
30.11.2002 - sobota
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Lumiere, Big J, Javas (ArtImpress), Vectif (Radost FX)
Popis:
dívky do půlnoci zdarma
 
 
Sing Sing - Goodbye Illusions
Klub Radost FX vás zve na úvodní večer zcela nové sobotní noci, která ponese název Sing Sing.
 
Klub Radost FX si vás dovoluje pozvat na úvodní večer zcela nové a čerstvé sobotní noci, která ponese název "SING SING." Jak sám název akce napovídá, specialitou této superklubovky budou vokály - a sice v živém provedení do setu DJe, s různými efekty a překvapeními, která si pro vás jednotliví DJs ve spolupráci s vokalisty připraví.

Na tento úvodní večer "SING SING" se můžete těšit již v sobotu, 30. listopadu 2002 od 22:00. Jeho podtitulkem je "Goodbye Illusions," což je zároveň název společné skladby dvou hlavních protagonistů prvního Sing Singu, kterými budou za gramofony skvělý DJ LUMIERE (rezident populární gay noci "LOLLYPOP") a za mikrofonem sám velký BIG J.

Spolu s ním se za gramofony objeví ještě brněnský DJ JAVAS, jehož společný set s charismatickou IVOU BITTOVOU proběhne na některém z blízkých pokračování Sing Singu, a DJ VECTIF. Ženy a dívky mají do půlnoci vstup zdarma, takže neváhejte a přijďte se pobavit na nový sobotní "SING SING."

DJ Lumiere - "Good bye illusions" (Beeswax, CZ)

Tento skvělý deephouseový singl s vokály "made by BIG J," byl vyhlášen čtenáři časopisu Tripmag (dnes již Xmag) jako skladba roku a měl poměrně velký ohlas i mezi světově známými DJs. Remixy obstarali Kel (Quadrant Sound System, Darkhouse Family) a Charles Webster ze San Francisca aneb jeden z nejpovolanějších dělat mix této skladbě, jelikož je jedním z otců stylu deep house. Nyní máte možnost poslechnout si jej v živém podání v rámci noci "SING SING," která se rozjíždí právě tuto sobotu v klubu Radost FX.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016