PARTYINFO

 

NO PRESSURE

Datum konání:
15.11.2002 - pátek
Místo konání:
Praha - Industry
DJs:
R.o.s.i., Kaik, B2U & Frigo (Liquid Liberec)
 
 
No pressure, but you should hear it!
No pressure, but you should hear it!
 
Party No Pressure není třeba dlouze představovat. Od jara letošního roku má své pravidelné místo v klubu Industry, a zcela jistě patří mezi ty vydařené.

Na další pokračování této série se můžete těšit 15.11.02 od 21:00. Stejně jako na předchozích No Pressure parties, i na té listopadové se kromě domácích Blue Sound DJs představí také jejich host. Doposud si s nimi zahrál DJ Shabby, DJ Ben*G, na 4 gramofony DJové Lana + Trnqua, DJ Kohei Kosei a další, tentokrát uslyšíte residenta libereckého klubu Liquid DJ Friga.

DJ FRIGO patří mezi přední české DJ's. O taneční hudbu a dění na klubové scéně se zajímá od roku 1985, o šest let později se stal její aktivní součástí - nejdřív jako organizátor prvních house parties, později jako DJ. Mezi jeho nejoblíbenější hudební styly patří funk, tech-house a break beat. Nejčastějšími DJskými partnery DJe Friga jsou Lana a Eazy, ale seznam jeho "spoluhráčů" čítá i známější jména jako jsou například DJové Tráva, Tvyks, Braun, Lumiere, Mary Love, Cubik nebo Chris Sadler.

Blue Sound DJs existují přes dva roky a stálou sestavu tvoří DJ KAIK, DJ B2U a DJ R.O.S.I.
Jejich začátky jsou spojené s kladenským klubem Mix-Fix, kde pořádali pravidelné party. Doposud hráli hlavně v mimopražských klubech např.:

kavárna U strýčka (Nymburk), Max (Rakovník), N-Joy (Most), Enterprise (Most), Simply (Příbram), Na Statku (Dobříš) nebo Savoy (Poděbrady).

Pořádali také pravidelné čtvrteční party v pražském Joe's baru.

Každý z členů Blue Sound DJs má svůj specifický styl počínaje housem, přes deep house, tech house, progressive trance až po techno.

Atmosféra večera se utváří podle toho, v jakém pořadí se Kaik, B2U a R.O.S.I. za gramofony střídají, takže party má pokaždé jinou energii. Dohromady se výborně doplňují a tvoří jeden harmonický hudební celek, který lehce zvládne zaplnit line-up na celou noc. Kromě hudební produkce pro vás mají pokaždé také vlastní dekorace a projekci.

"No pressure, but you should hear it!"

21:00 - 00:00 - KAIK
00:00 - 02:00 - B 2 U
02:00 - 04:00 - FRIGO
04:00 - 06:00 - R.O.S.I.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016