PARTYINFO

 

ON AIR

Datum konání:
16.11.2002 - sobota
Místo konání:
Praha - Industry
DJs:
Marek Řeřicha (Evropa 2), Milan Kroužil (Bonton), Michal Jirák (exprag radios), Sefira (exprag radios)
 
 
On Air
Trochu neobvyklý název party. Možná u někoho vzbuzující lehkou nedůvěru. Zbytečně. Nebudeme se ani vznášet na pochybném létajícím přístroji, ani nebudeme party vysílat rozhlasem. I když, proč vlastně ne? No třeba jo, ale až příště...
 
Trochu neobvyklý název party. Možná u někoho vzbuzující lehkou nedůvěru. Zbytečně. Nebudeme se ani vznášet na pochybném létajícím přístroji, ani nebudeme party vysílat rozhlasem. I když, proč vlastně ne? No třeba jo, ale až příště. Pravdou je, že hrát nám budou DJs, kteří tak, či onak mají něco společného s rádiem. Ještě donedávna sice mezi lidmi přežíval názor, že pokud někdo pracuje v rádiu, nemůže být dobrý DJ. Omyl, přátelé, opak je pravdou. Hned vám to dokážu.

Jako první se v průběhu noci představí Milan Kroužil. Začínal na radiu Golem, ale teď už dlouhou řadu let je jeho jméno spojováno s radiem Bonton. Původně zastánce černé muziky, dospěl ve svém hudebním výběru až do velice zajímavých vod, které byste si rozhodně neměli dát uniknout.

Jako další by se měl za gramofony představit jeho někdejší radiový kolega, Michal Jirák. Jeho jméno je spojováno nejen s rádiem Bonton, ale i třeba se zaniklým rádiem Vox nebo třeba s rádiem Kiss. Tak teď de určitě všichni vyděsili, cože nám to tam bude hrát. Někteří ale už vědí, že za tímhle jménem se skrývá jinak celkem už známý DJ Mysh, který kdysi ve Spiral-clubu a pak v Industry 55, nebo třeba na brněnské Citadele mnohokrát dokázal, že "umí vzít za přenosku" a že i bez mikrofonu, stojí za to, si jeho set poslechnout.

Třetím do party je Marek Řeřicha, jehož pořad Dance Extravaganza je na Evropě 2 dostatečně znám. Mnohokrát tak už přilákal jak posluchače blíž k rádiu, tak i návštěvníky do různých klubů, kde se představila Dance Extravaganza ve své živé podobě. Konec konců v klubu Industry se tak děje ob jeden týden, vždy ve čtvrtek, kdy si Marek zve různé hosty, aby spolu s nimi roztáčel tu nejlepší muziku až do rána.

Křest ohněm bude tahle noc pro čtvrtou zůčastněnou, DJ Sefiru. Ta si zatím přeje zůstat v utajení, tak jediné, co vám prozradím, že donedávna jste ji mohli slýchat na Frekvenci 1 a že je to dost známá moderátorka. Kdo přijde, možná ji pozná. :)

21:00 - 22:30 - MILAN KROUŽIL
22:30 - 00:30 - SEFIRA
00:30 - 03:00 - MICHAL JIRÁK
03:00 - 06:00 - MAREK ŘEŘICHA
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016