PARTYINFO

 

LOCAL SEQUENCE

Datum konání:
30.11.2002 - sobota
Místo konání:
Lobkovice - Laser
DJs:
Nika 77 (Techno.cz), Prochy (prochy.com), Rewis (daun promotion), Jeremy (clubber.sound), Daun (daun promotion)
Popis:
start 21:00
 
 
Informace o DJs
Klub Laser a informace o DJs...
 
Nika 77

Pražská techno DJka Nika 77 hraje od roku 97. Dosud se představila ve většině známých klubů v Čechách, na Slovensku, v Maďarsku, Německu a Rusku. Její sety jste měli možnost slyšet na téměř všech rádiových i televizních relacích o taneční hudbě. Je rezidentkou parties Connect Yourself, které pořádá server Techno.cz. Za všechny slavné zahraniční DJs, po jejichž boku Nika vystupovala, uvedeme megastar Dave Angela, kterého doprovodila svým setem v lednu letošního roku v pražské Roxy.

Oblíbené labely:

Instillatin, Tresor, Corrosion, Downwards, Tektite, Surface, Dynamic Tension, Symbolism, AXIS, Olga-Jozef, Proper

Oblíbení producenti:

Peter Sutton, Surgeon, Reducer, Regis, Stewart Walker, Mills, Utility Plastic, Takaaki Itoh, Stoll

Prochy

Má již velice bohaté a dlouholeté zkušenosti za gramofony. Úspěšně hostuje po klubech a partis v celé České Republice. V rámci klubu Industry55 pořádá pravidelnou a úspěšnou party Basic, kde má své rezidentní vystoupení s brněnskou hvězdou DJ Orbithem.

Nezanedbává ani své hraní v ostatních pražských klubech, často ho můžeme vídat v Radosti FX, kde nejčastěji hrává s DJ Jaydeem. Častým hostem je na velkých osvědčených akcích jako je party Ibiza Night, či akce pod různými jmény v benešovském KC Karlov. Často můžeme jeho sety slyšet na radiu Evropa 2 v pořadu Dance Extravaganza a na radiu Bonton.

V současné době DJ Prochy stále zdokonaluje své vlastní stránky, které najdete na adrese www.prochy.com. Vedle informací, které se dají na osobních stránkách DJ očekávat, zde najdete i soutěž o cédéčko, přehledné linky, možnost stáhnout si Prochyho demo a další vychytávky. Do budoucna se Prochy hodlá pustit i do produkování vlastních věcí, takže se je na co těšit...

Hudební charakteristika: trend music.

Rewis

Pochází z Neratovic a organizuje party v klubu Laser. Hraje již třetím rokem, posledním na gramofony. I za tak krátkou dobu dostal svého uznání v pražských klubech jako jsou Industry55 a Karlovy lázně, kde je pravidelným hostem. Začíná hostovat i v jiných mimopražských klubech, jako je např. nově otevřený klub Spiral v Berouně.

Hudební charakteristika: progressive trance, převážně wet&hard a techhouse.

Daun

Pochází z Kostelce nad Labem a hraje již dva roky. Je organizatorem akcí Daun Promotion, které se konají pravidelně v klubu Laser a v Liblicích.

Hudební charakteristika: progressive, techtrance.

Line-up:

21:00-22:00 DAUN
22:00-23:00 JEREMY
23:00-01:00 NIKA 77
01:00-03:00 PROCHY
03:00-04:00 REWIS
04:00-??:?? DAUN&REWIS pin pong
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016