PARTYINFO

 

DISKUSNÍ FÓRUM: PROMOTÉŘI VS. CLUBBEŘI

Datum konání:
05.11.2002 - úterý
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Biscuit (Pro Futurum)
promotéři - Josef Sedloň (Lighthouse; Open Air Field), Jiří Pokorný (JPA/Flash; Creamfields), Aleš Bleha (Bassline; Summer Of Love), Aleš Burger (Next Level; Cosmic Trip), Derek Sanders (Wax; Global Connection), Zdeněk Gabriel (Gproductions; Orion Hall), Jaroslav Krampol (Zep Tepi; Music Beats Local Nazi), David Urban (D_Smack_U)
Live:
Fronta na banán (literární skupina)
Info:
juki@techno.cz
Popis:
živé veřejné diskusní fórum o.s. Pro Futurum s předními českými promotéry tanečních akcí
moderují: Jana Kománková (Radio 1), Martin Mikuláš (Evropa 2)
hlavní medialní partneři: Techno.cz, Radio1, Česká televize (Paskvil)
vstup zdarma, start 20:00
 
 
Diskusní fórum občanského sdružení Pro Futurum: promotéři vs. clubbeři
Profily hostů
Diskusní fórum občanského sdružení Pro Futurum: promotéři vs clubbeři - profily hostů.
 
Aleš Burger - Organizováním parties a koncertů se zabývá už od roku 1996. Dříve vůdčí osobnost Radical Production, nyní Next Level Entertainment. Má na svědomí převážně větší akce na severu Čech, z nichž je nejvýraznější série dvoudenních letních festivalů Cosmic Trip. Dále pak organizoval mimo jiné řetězce parties Tranzz a HolyDay v teplickém kostele sv. Bartoloměj. Mimo severní Čechy uspořádal party Revolution v pražském holešovickém pivovaru a v současné době připravuje festival ACUVUE COSMIC CITY 2002 v pražském Veletržním paláci.

Aleš Bleha - Jeden z našich nejzkušenějších promotérů. Již delší dobu se soustřeďuje převážně na Pardubicko a jeho blízké okolí. Je šéfem časopisu Bassline, pod jehož záštitou každoročně organizuje elektronický taneční festival Summer of Love. Pod jeho taktovkou byly organizovány i úspěšné parties Sunrising, či "malé velké" akce v pardubickém L-klubu s významnými zahraničními hosty.

Jiří Pokorný - Majitel agentury JPA se do podvědomí širší veřejnosti dostal pořádáním parties v KC Karlov a vytvořením tzv. benešovské scény. Má na svědomí mimo jiných akce Space DJ'z - The Last DJ'z On Eart, Pepsi Sound System, Type, Pornoground, či Creamfields Warm-Up Party. Ta byla předzvěstí největší akce JPA Group a současně i historicky největšího festivalu konaného v dějinách ČR - Creamfields.

Josef Sedloň - Jedna ze tří vůdčích postav agentury Lighthouse. S touto agenturou od roku 1997 zorganizoval úctyhodnou sérii Lucky People Center parties, z nichž vynikají nejen letní festivaly Open Air Field s těmi největším hvězdami současnosti, ale i ostatní LPC parties s Carlem Coxem v pražském Průmyslovém paláci, či s Paulem Daleym a skotskou dvojkou Slam v paláci Veletržním.

Zdeněk Gabriel - "Gabo"- Přestože pořádá jen jednu pravidelnou megaakci, je to nejvýraznější moravský promotér. Jeho už téměř legendární megaparty Orion Hall do moravské metropole přitáhla spoustu zajímavých jmen. Na prozatím deseti dílech této velkolepé party se v Brně ukázaly hvězdy jako Mike Shannon, Steve Bicknell, Gayle San, Adam Beyer, The Advent, Marco Lenzi, James Ruskin, Thomas Krome, Marko Nastić, Headroom DJs, Sven Vath, Holy Ghost, Jeff Milligan, či Rino Cerrone. Jména mluví za vše. Na dalším pokračování je očekáván dokonce velký Richie Hawtin.

Jaroslav Krampol - Zakládající člen jedné z nejstarších agentur činných v oblasti elektronické taneční hudby Roxydust. Podílel se na přípravách legendárních
May Love parties v KD Ládví s DJem Loutkou a Pavlem Bidlem. V širší povědomí vstoupil jako dramaturg a produkční pražského klubu Mecca či představitel agentury Zep Tepi. Na svědomí má širokou škálu akcí z nichž poslední - Local Nazi Music Beats proběhla v měsíci září na Štvanici.

Derek Sanders - Šéf teamu a majitel agentury Wax. Známý především sérií parties Global Connection, která pravidelně cestuje po největších městech České republiky. Mimo promotérských aktivit se věnuje i vydavatelství Beeswax rec. a bookingu převážně houseových DJs. Pochází z Kanady a díky dobrým kontaktům tak clubberům pravidelně nabizí výběr nejlepších světových hudebníků.
 
Diskusní fórum občanského sdružení Pro Futurum: promotéři vs. clubbeři Asociace mladých umělců Pro Futurum, o.s.

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016