PARTYINFO

 

NIGHT OF TECHNO

Datum konání:
29.11.2002 - pátek
Místo konání:
Vrchlabí - Dr. Max
DJs:
main techno stage - Inigo Kennedy (UK), Felipe (Titan/AT), Pietro (Final Scratch premiere), Cool
dnb/jungle stage - Kaapha, T.o.x.o.m., E-Logic
Popis:
3 stages, Bell sound system, laser show, explosive lights, chill-out, CDs Trancegate, sladkosti a časáky zdarma
vstup 199 CZK
 
 
Pietro o technologii Final Scratch
Inigo Kennedy a Felipe na Night of Techno ve Vrchlabí
A je to tu. Akce podzimu v klubu Dr. MAX ve Vrchlabí. Scan X, Corvin Dalek, Marco Zaffarano, Marco Lenzi, ti všichni už u Maxe hráli, 29.11. se však poprvé sejdou u Maxe současně 2 přední postavy evropského techna. Oba jsou v Čechách velmi častými hosty, což dokazuje jejich velkou oblíbenost, oba také působí na techno scéně již pěknou řádku let.
 
A je to tu. Akce podzimu v klubu Dr. MAX ve Vrchlabí. Scan X, Corvin Dalek, Marco Zaffarano, Marco Lenzi, ti všichni už u Maxe hráli, 29.11. se však poprvé sejdou u Maxe současně 2 přední postavy evropského techna. Oba jsou v Čechách velmi častými hosty, což dokazuje jejich velkou oblíbenost, oba také působí na techno scéně již pěknou řádku let.

Prvním ze zahraničních hostů bude londýnský DJ a producent INIGO KENNEDY. Inigo dnes patří mezi nejpracovitější techno producenty, jeho skladby vycházejí na labelech jako Asimetric, Molecular, Sheer, Exhibit, Instalation, atd., jeho sety jsou hodnoceny jako nenapodobitelné.

Druhým zahraničním hostem bude již téměř zdomácnělý majitel největší rakouské bookingové agentury Titan, DJ FELIPE. Jeho precizní energické sety bylo možné slyšet nejen na největších českých parties, letních festivalech, ale i na kompilaci, kterou namíchal exklusivně pro časopis Bassline jako CD k festivalu Summer of love.

Dalším DJem, tentokrát už zástupcem domácí scény bude jedna z nejprogresivnějších osobností českého techna, DJ PIETRO. Možná pamatuje Pietra ještě z dob, kdy se jeho sety hodily spíš k poslechu než k tanci. Tento styl však vyměnil za velmi taneční inteligentní druh techna, který bude u Dr. MAXe premiérově presentovat ze svého notebooku pomocí technologie FINAL SCRATCH.

Posledním koho ještě zbývá zmínit ve spojení s lineupem na main techno stage je DJ COOL. Ten je nejdéle hrajícím DJem v Krkonoších, své první gramce si koupil již v roce 1995, aby je později prodal, v roce 1999 opět koupil a vyrazil znovu na svou DJskou dráhu. Je rezidentem klubu Zenith a častým hostem agentury Mountaingate na jejich akcích. Jeho stylový záběr je široký, ovšem nejlépe mu sedne melodické funky techno obsahující tribal zvuky.

Členitost prostoru Dr. MAXe přímo vyzývá k přípravě druhé stage, která bude tentokrát patřit nepravidelným rychlým beatům. Kladenská partička ve složení KAAPHA, T.O.X.O.M a E-LOGIC Vás provede nejen pěkně hustou džunglí, ale roztančí i toho nejnáročnějšího fandu dunivých basů a ostrých bubnů.

K odpočinku bude sloužit chilloutová zóna, kde bude po celý večer hrát příjemná relaxační hudba, vhodná nejen k odpočinku, ale i k posezení u dobrého drinku.

Vzhledem k výhradám některých clubberů vůči zvukovému aparátu na předchozích akcích tentokrát agentura Mountaingate vsadila na velmi kvalitní aparát firmy BELL, proto věříme, že tento krok povede k maximální spokojenosti partypeople. Kromě obvyklého světelného parku, jenž je tvořený řadou "inteligentních světel" bude na main stage k vidění také GREEN LASER.

V ceně vstupného bude pro každého, kdo přijde včas, dárek v podobě CD projektu TRANCEGATE, různých časopisů nebo sladkostí.

Věříme, že se nám tímto způsobem podaří vytvořit kvalitní klubovou noc s kompletním pohodlím a komfortem, který klub Dr. MAX nabízí a tato party se stane rozumnou alternativou masových halových akcí.

Klub Dr. MAX také rozjíždí své nové webové stránky, které postupně budeme zásobovat informacemi a můžete zde vyjádřit své přání ve vzkazech. Stránky najdete na adrese drmax.wz.cz.


Další party u Dr. MAXe proběhne těsně po Vánocích 26.12. Akce pod názvem X-MAS PARADE bude hostit nejlepší české techno DJe, jakými jsou LADIDA, AGENT, MADMAN, živě zde vystoupí projekt TRANCEGATE a možná také přijede nějaký zajímavý zahraniční host.
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Night Of Techno ve Vrchlabí
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016