PARTYINFO

 

DISCOVERY

Datum konání:
13.12.2002 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Výstaviště
DJs:
Takakki Itoh (JP), Ladida, Orbith, Koogi, Šmaf, Majkl
Popis:
vstup 170/199 CZK (od 18 let!), start 21:00, end 05:00, pavilon F
 
 
Poslední informace a line-up Rozhovor s DJkou Ladidou
První akce ze seriálu Discovery
V pátek 13.12.2002 se uskuteční první akce ze seriálu parties Discovery.
 
V pátek 13.12.2002 se uskuteční první akce ze seriálu parties DISCOVERY. Hlavním hostem této akce je přední japonský techno DJ a producent TAKAAKI ITOH, kterého svými sety doprovodí DJka LADIDA, elektromág DJ ORBITH, v technosetu se představí DJ KOOGI, za pořádající agenturu DJ MAJKL a celý lineup uzavírá DISCOVERY resident DJ ŠMAF. Party odstartuje ve 21:00 v nově rekonstruovaném "music pavilonu F" plzeňského výstaviště. Tradičně se můžete těšit na výborný zvuk, světla, laser show a příjemné prostředí pavilónu F.

Vstupné je 170 CZK na místě a 199 CZK v předprodeji. Vstupenky je možné zakoupit v obvyklých předprodejích Plzeň - klub MIX, DJ 33, Musique, Music records Dominik, Domažlice – Pegas, Klatovy – Globus, Karlovy Vary - kino Čas, Cheb - Zooom Prior, Rokycany – Anykey a také v předprodejní sítí TICKETSTREAM a na www.futurebeat.cz.

Více info na www.dancemedia.cz.


Takaaki Itoh

Takaaki Itoh je v České Republice znám především díky jeho vystoupením na loňském ročníku festivalu Svojšice a letošním ročníku festvalu Cosmic Trip. V zemi vycházejícího slunce však již dlouhou dobu patří mezi přední producenty techna. Svůj první vinyl pro label Electracom vydal roku 1998 a od té doby pravidelně přispívá též pro vydavatelství Majesty, Housedust nebo Stimulus, ale jeho jméno nalezneme i na posledních počinech legendárního japonského DJe Krushe, kde se zhostil role studiového zvukaře. V současnosti se Itoh rozhodl pro založení vlastního labelu Wals, který poprvé představí i v Plzni.
 
Rozhovor s Koogim Rozhovor s Orbithem

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016