PARTYINFO

 

COLORFACTORY

Datum konání:
07.11.2002 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Divadlo U Hasičů
Live:
Colorfactory
Popis:
vstup 260/280/310 CZK, start 20:00
 
 
Colorfactory v Divadle U hasičů
Koncertní bonbónek chystají pro své příznivce Colorfactory v podobě vystoupení, které se ve čtvrtek 7.11. 2002 uskuteční v Divadle U hasičů v Praze na Vinohradech.
 
 Colorfactory Koncertní bonbónek chystají pro své příznivce Colorfactory v podobě vystoupení, které se ve čtvrtek 7. listopadu 2002 uskuteční v Divadle U hasičů v Praze na Vinohradech. Půjde o komorní koncert (na sezení) z něhož bude pořizován živý záznam - některé skladby by se měly objevit na novém albu. Svou účast na koncertě přislíbili i někteří bývalí členové projektu Colofactory.

Colorfactory od roku 1997 vystupují pouze výjimečně na speciálních akcích, které jsou doplněny choreografií, světelným designem a videoartem. Nejinak tomu bude u chystaného koncertu v Divadle U hasičů. O videoprojekci se postará Roman Dušek ze studia Phase.
Repertoár, který na koncertě zazní, budou tvořit více než z poloviny nové písně. Objeví se ale i starší kousky - mezi nimi i hity, které Colofactory proslavily v roce 1996. Tehdy se sedm skladeb Colorfactory objevilo ve filmu "Šeptej" režiséra Davida Ondříčka

Colorfactory vystoupí ve složení:

Colin Stuart - kytara, zpěv
Noel Le Bon - basová kytara
Ivo Heger - kytara, klávesy
René Starhon - perkuse
Iva Stuart - klávesy
Radim Vychopeň - saxofon, trubka, flétna
Lucy Fillery - violoncello

Historie Colorfactory sahá do začátku devadesátých let, kdy se kolem anglického muzikanta a producenta Colina Stuarta shromáždila skupina mladých a progresivních českých hudebníků - např. Jan P. Muchow (dnes Ecstasy Of St. Theresa), Jan Čechtický a Dušan Lipert (Ohm Square), David Volenec a Štěpán Tůma (Sebastians, Liquid Harmony).
V roce 1996 Colorfactory vydali album "Colorfactory", které je dodnes zvukově vysoce nadstandardní nahrávkou, kterou díky sponzorskému daru mohli nahrávat přímo v Dvořákově síni v pražském Rudolfinu (spolu s pianistkou Ivou Stuartovou a zvukařem Janem Petruskem). Na podzim v roce 1999 vyšlo druhé album "Second Infinity" plné krásných, náladových skladeb. Jedna z písní byla použita i v úspěšném českém filmu Samotáři. V současné době je v plném proudu příprava dalšího alba.

Vstupenky k dostání v pokladně Divadla U hasičů (260,-), v kanceláři Key Production (260,-), v síti Ticktstream (280,-) a Ticketpro (310,-).

Key Production spol. s r.o., Národní dům na Vinohradech, náměstí Míru 9/820, 120 00 Praha 2 , tel:+420/2/21596540, fax:+420/2/21596541, e-mail info@keyproduction.cz, www.keyproduction.cz.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016