PARTYINFO

 

GOLDEN TECHNO 3: CHRISTMAS

Datum konání:
22.12.2002 - neděle
Místo konání:
Zlín - Sportovní hala Novesta
DJs:
Toky, Ladida, Orbith, Laura Level, Kaisersoze,
Pietro, Lucca
Popis:
vstup 220/250 CZK
 
 
Profil Golden Techno DJs
Profily DJs vánoční party ve Zlíně.
 
Ladida

Když na samém úsvitu české taneční scény nastoupila někdy v 95 za gramofony na jedné párty v Radosti holka, bylo o pozdvižení postaráno. Rok se sešel s rokem, v 96 hrála kromě Prahy zcela pravidelně v Pardubicích, Břeclavi, Liberci - a na samém konci roku 96 si jako první vyslanec východoevropských zemí zahrála na slavné Mayday a Love parade. Díky tomu si jí všimli především v Německu, kde je dneska velkou hvězdou. Kromě toho, že byla první, kdo se od nás podíval za hranice Čech, byla první také se svým vydaným albem. To vyšlo v roce 97 v Německu pod názvem Laser Girl a docela solidně se prodávalo u nás i za hranicemi.Produkovala kompilaci Techno energy 5.

Objevila se na titulních stranách Trip2House (Tripmag), Reflexu, Harper´sBazaar, Show, Bassline a mnoha dalších časopisů, odehrála spousty setů a několik let patřila mezi ty české djské stars, o kterých můžeme říci, že si vytvořili vlastní kult. Stačí říct Ladida a každý ví. Se vznikem agentury East Base vstoupila pod její křídla, od letošního roku se upsala agentuře Wax, která slibuje, že ji pomůže se prosadit v celoevropském měřítku. Jako Djka odehrála stovky vystoupení nejen po Čechách a Moravě, ale především v západní Evropě, kde je její popularita už nyní srovnatelná s mnoha velkými hvězdami. Její energické a precizní techno-electro sety v symbioze hudby, krásy a životního stylu z ní uělaly respektovaného umělce.

Toky

Své první gramofony si zakoupil v 17ti letech a začal hrávat na školních akcích a v různých diskobarech. V roce 1992 začal hrát v největším diskoclubu Boccacio v Bratislavě. Jako rezident zde hrával vše od houseu, přes disko až po techno a hardcore. V současné době je Toky nejoblíbenějším slovenským techno DJem a v poslední době také oblíbeným producentem, vydávajícím své tracky pod přezdívkou Rumenige na labelech jako Numb, PVC, Uff atd. Je rezidentem bratislavského U-Clubu a Metroklubu v Šaľe. Namixoval kompilaci vydavatelství Next Era Techno Energy 10.

Kaisersoze

Kaiser Soze hraje od roku 1995, začínal v olomouckém S klubu, později se stal residentem Depa9 a členem Lunar booking agency. Hraje pravidelně na klubových i velkých parties, často je hostem na Slovensku. Vystupoval v rakouském klubu Nova v Linzi, v lublaňském klubu Sub Sub v rámci residentní noci Valentina Kanzyaniho a na festivalu Atomage v Srbsku. Je residentem Orion Hall a Overthere, namixoval kompilaci Supersonic Garage a Orion Hall 001. Věnuje se technu ve všech podobách, zakládá si na precizním mixingu a promyšlené skladbě setu.

Laura Level

Elektronické muzice se věnuje teprve od roku 2000. V roce 2001 byla vybrána na základě svého dema jako jediný zástupce ČR z přibližně 60 českých DJs a producentů na Red Bull Music Academy do New Yorku. Stylem hudby, kterou hraje, je zařazená do škatulky techno. Avšak přesto je její techno odlišné od toho, které slyšíte na spoustě parties - je inteligentní a zvukově propracované. Mezi její oblíbené producenty patří Surgeon, Claude Young, Jeff Mills, James Ruskin a Dave Tarrida.

Během svého krátkého působení na scéně natočila již 4 demo: "Time To Feel", "Time To Move", "Krasohled" a v červenci 2002 "Electrosmoke Therapy". K DJskému jménu Laura Level ji inspirovala postava Laury Palmerové ze seriálu Twin Peaks. "Laura žila dvojím životem a pro mne je hudba taky jakýmsi mým druhým životem, který žiju vedle toho mého vlastního."

Představila se v několika rádiích v těchto tanečních pořadech: Sobotní Dance Party na rádiu Kiss Publikum, Fresh na rádiu Radio Life, Clubmix na Radiu Bonton, Laary Faary na Českém Rozhlase. Je často zvána i do klubů v zahraničí. Zahrála si již např. v polském klubu Kocynder v Chorzowe, v bulharském klubu Graifer v Sofii a Comicsu ve Varně, ve slovinském klubu Second Home v Kršku, rakouském klubu Ypsilon v Heidenreichsteinu, německém klubu Prison, v chorvatském klubu Valinor a na velké party Summersession3 v Bosně, kde zahrála po boku Brendy Rusell a Marco Nastiče.

Pietro

DJ Pietro hraje na většině významných českých a moravských akcích a v klubech již od roku 1995, v poslední době čím dál častěji také v zahraničí. Stylově můžeme Dje Pietra zařadit do techna, tech-house, minimal. Pro vydavatelství NextEra namixoval kompilaci Techno Energy 8, dle časopisu Bassline ´´mix kompilace roku 1999´´. Vystoupil např. na těchto akcích, v ČR: Mácháč, Citadela, Orion Hall, Lucky People Centre, Underground on strike, Ibiza Night, Cosmic Trip, Dance explosion, Explosion, Zenith, Evolution, Svátek hudby, Apokalypsa, Open Air Field, Hradhouse, Metronome.

A v zahraničí: LOVEPARADE, Slovensko-U-klub, Maďarsko, Švédsko-Mallmo, Stuggart- Neue Heimat, Pirna-Musikfabrik, Frankfurt, Bulharsko, chystá se např. do Polska a Španělska. Po boku např.: Clemense Neufeld, Andreas Kraemer, CJ Bolland, Steve Bicknell, Space DJs, Cari Lekebusch, Marusha, J. Bissmire, Toni Rios, Leandro Gamez , Dave Tarrida, Heiko Laux, The Advent, The Orb, Felipe, Dave Tarrida, Ian Void, Hardcell, Alexander Kowalski, Jaydee, Steven, Inigo Kennedy, Roberto Q. Ingram, Christian Smith, Simon Digby.

V současné době tráví všechen čas ve svém studiu. Jeho další velkou zálibou je windsurfing. K červencovému číslu časopisu Rave vyšlo CD s vl. tracky, chystá se autorská deska. Aktuálně připravuje např. track pro kompilaci DJ ZONE 2003 - next era. Od listopadu také na radiu Bonton uvádí pravidelný pořad o nových deskách a novinkách - každé třetí pondělí, od nového roku také vlastní pořad na rádiu Liberec.
 
Golden Techno 3 - vánoční party ve Zlíně

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016