PARTYINFO

 

ZIN

Datum konání:
09.11.2002 - sobota
Místo konání:
Amsterdam - Tonight - Hotel Arena
DJs:
Kerkzaal - Vanbellen (NL), Lumiére, Loutka, vocalist Charlie One
Tuinzaal - The Maradona Jazz Soundsystem featuring DJ Mucho & DJ Baltazar (CZ)
Info:
http://www.arena.nl...
Popis:
Prague comes to Amsterdam - Hidden treasures from the magic city
zájezd pražské tanenční scény
performance by Curtis Jones, Tamara & Roxolana, Vojta & Sue-zuki, Jiří Pokorný
výstava fotek by Radovan, video art by Jan Švankmajer a další čeští umělci
speciality z Čech - becherovka a slivovice na baru
dekorace a kostýmy by Gabina, art direction by Mr. Curtis Jones, production Pavel Šebek & Jarda Krampol
vstup E 15, open 22:30
 
 
Praha jede do Amsterdamu
Zástupci pražské taneční scény vyjíždí reprezentovat do amsterdamského klubu Tonight - Hotel Arena. Dvě party nazvané "Prague Comes To Amsterdam - Hidden Treasures From The Magic City" se tam rozburácí v pátek 8. a v sobotu 9. listopadu 2002. V českém národním týmu je řada známých performerů pod dohledem "bohémského lva" Curtise Jonese, DJové Loutka, Lumiére, Mucho, Baltazar a zpěvačka Charlie 1.
 
Zástupci pražské taneční scény vyjíždí reprezentovat do amsterdamského klubu TONIGHT - Hotel Arena. Dvě party nazvané "Prague Comes To Amsterdam - Hidden Treasures From The Magic City" se tam rozburácí v pátek 8. a v sobotu 9. listopadu 2002. V českém národním týmu je řada známých performerů pod dohledem "bohémského lva" Curtise Jonese, DJové Loutka, Lumiére, Mucho, Baltazar a zpěvačka Charlie 1. Pohádkovou iluzi mysteriózní Prahy vytvoří svými dekoracemi, kostýmy a make-upem Gábina. Skupina 20 lidí "juice pražské klubové zábavy" jede ukázat Amsterdamu, že magická Praha má i své nejmodernější skryté poklady a že je, byla a bude hlavním městem Bohemie!

Celá akce je součástí pražsko-amsterdamské klubové a kulturní výměny fungující již od roku 1993 a navazuje na vrcholné mejdany této ojedinělé mezinárodní spolupráce: "Praha přijíždí do Amsteramu - Curtis a jeho Cirkus smyslnosti" v roce 1995 a "Speedfreax I a II - Amsterdam přijíždí do Prahy" v roce 2000 a 2001.

Nový Club TONIGHT - Hotel Arena je komplex budov okolo starého kostela, ve kterém probíhá v současnosti nejlepší pravidelná party Amsterdamu - ZIN, která je hostitelem pražské delegace. Internetová adresa je www.arena.nl.

Akci již tradičně produkují: Zep Tepi (Jarda Krampol - ex-producent Meccy, za její nedávné zlaté éry) a Pavel Šebek (nezávislá osobnost klubové kultury) ve spoluprácí s holandskými Meubel Stukken (DJ Joost Van Bellena a spol.). Po celou dobu akce budou přítomny český tisk a TV (za Techno.cz vyráží pro exkluzivní reportáž a fotoreport Mellow;).

Podle zpráv z Amsterdamu začíná být místní undergroundová smetánka netrpělivá a připravuje se na party roku. Amsterdam není daleko! Přijďte to roztočit na svojí party "Praha přijíždí do Amsterdamu - skryté poklady magického města".

Info o akci, dopravě a rezervace vstupenek na zeptepi@stereocom.cz.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016