PARTYINFO

 

FACE 2 FACE

Datum konání:
12.11.2002 - úterý
Místo konání:
Praha - Guru
DJs:
Face, Mataro
Live:
Daccia (vocals), Hodjohn (sax), Lukas Ross (guitars), Mataro (e-percussion)
Info:
http://www.face-2-face.cz...
Popis:
start 21:00
styl: deep/tribal/progressive/tech-house
 
 
Face 2 Face v Guru
Již podruhé míříme do podzemí žižkovského klubu Guru. V jeho opravdu složitých prostorách se můžete uvelebit tam, kde vám to bude nejlépe vyhovovat, zahrát si tolik populární fotbálek i svlažit hrdlo na baru za příznivých cen.
 
Již podruhé míříme do podzemí žižkovského klubu GURU. V jeho opravdu složitých prostorách se můžete uvelebit tam, kde vám to bude nejlépe vyhovovat, zahrát si tolik populární fotbálek i svlažit hrdlo na baru za příznivých cen.

Náš projekt Face 2 Face pomalu trénuje na festival More Cream a tak právě v GURU vyzkoušíme, jak moc nám společně sednou nové desky. Ty se tradičně pohybují v několika stylových houseových odnožích, ať už je to deep, tribal, progressive, nebo tech-house. Hodjohnův saxofon, kytary Lukase Rosse, hlas zpěvačky Daccia a moje perkuse se budou snažit udržet krok s tím, co bude DJ Face servírovat prostřednictvím gramofonů.

Proč chodit na akce pouze v pátek, nebo sobotu, když se můžete s přáteli setkat už zkraje týdne? Těšíme se na vás a slibujeme, že se budeme se starat o to, abyste neodcházeli z Rokycanovy ulice zklamáni!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016