PARTYINFO

 

SILVESTR 2002

Datum konání:
31.12.2002 - úterý
Místo konání:
Valašské Klobouky - KD Radost
DJs:
Tvyks (Eastbase/Praha), Lucca (Sound of Mersey/Brno), Rusty Fox (JZD Promotion, Valašské Klobouky), Ian Fuzzy (JZD Promotion, Praha), Jiri (JZD Promotion, Valašské Klobouky)
Info:
http://www.jzdpromotion.cz
Popis:
vstup 170/200 CZK (sekt v ceně), start 20:00, end 07:00
 
 
Profily DJs
Profily DJu Tvykse, Luccy, Ian Fuzzyho, Jiriho a Rusty Foxe.
 
DJ Tvyks

Každý ví, že to co dělá DJe zajímavým, je jeho osobitý styl. Tvyks je dobrým příkladem. Dýdžejingu se věnuje od roku 1993, takže měl dost času vytvořit si opravdu charakteristický styl. Ten se skládá z těchto ingrediencí: house, deep house to vše je okořeněné breakbeatem, trochou elektro funku a špetkou diska.

Kde ale hrál poprvé? A jak se k housu vůbec dostal? Tak nějak přirozeně přes Radio Luxembourg a přez jeden pořad o taneční muzice na česko - slovenské stanici E+M. To byl přelom osmdesátých a devadesátých let. V létě 1992 byl na party ve Slovanském domě a tolik ho to chytlo, že hned na podzim začal kupovat desky. Počátkem roku 1993 už zkoušel mixovat a svou první party odehrál na jaře Na Petynce.

Nyní s Dys-Martinem připravuje rozhlasový pořad French Connection pro pražské Rádio 1, Český Rozhlas Plzeň a kabelové Rádio Milénium, které vysílá ve Zlíně a Brně. Coby polovička projektu Suiit spolupracoval se zpěvačkou Darou Rolins a připravoval stejnojmennou party. V současné době se stará o východoevropskou podobu party populárního britského labelu Paperecordings pojmenované Robodisco.

Tvyks se také věnuje vlastní produkci. Na otázku, zda byl přechod z fáze Tvyks jen DJ do fáze Tvyks DJ a producent hodně těžký, odpověděl, že je snad stále v přechodu. Ve skutečnosti už spolupracoval se známým producentem a DJem Hakanem Lidbo a výsledkem jejich společného úsilí byl singl Norr/Východ, který vyšel v dubnu 2002 u Paperecordings.

Zahrál si s mnoha DJs a kapelami světových jmen jako Hakan Lidbo, Ben Davis, Elliot Eastwick, Miles Hollway, Erik Rug, Pat Heart, Deep, Martin Venetjoki, Jori Hulkkonen, Bob Sinclar, Sven Van Hees, Stanton Warriors, Lee Coombs, Terry Francis, Supa DJ Dmitri, Diesel, Nils Hess, Haris, Richard Sen, Gregory, Zion Train, Mr. C & Shamen, Nick Warren, Darren Price, Clive Henry, 100% Isis, Daz Saund atd.

Diskografie:
Singly - Nana Zorin - 17:14 EP /Open Idea - 08/1999/
Dara Rolins - Feeling Free (produced by DJ Tvyks & Boris Carloff) z alba What's My Name /Sony Music Bonton - 03/2002/
DJ Tvyks & Hakan Lidbo - Norr /Paperecordings - 04/2002/

Kompilace:
House Party 6 - mixed by DJ Tvyks /Next Era - 08/1997/
Exit To Extasy - mixed by DJ Tvyks /Exit promo CD - 03/2000/
Dance Online Plus - mixed by DJ Tvyks /Tripmag - 07/2000/
House Positiva - compiled by DJ Tvyks /Warner Music - 11/2000/
Splinter 5 (obsahuje singl DJ Tvyks & Hakan Lidbo - Norr /Paperecordings - 10/2002/
House Party presents Lounge Party - Mixed by Hakan Lidbo & Niko Bellotto (obsahuje singl DJ Tvyks & Hakan Lidbo - Norr/Východ) /Next Era - 11/2002/

Zahraniční vystoupení:
Francie - Dijon (L'An-Fer), Chamonix (Cantina)
Švýcarsko - Lausanne (D! Club)
Norsko - Trondheim (Sublime - Samfundet)
Německo - Berlín, Hamburg, Rostock (MS STUBNITZ)
Slovensko - klubové akce a festivaly - Bratislava, Košice, Nitra, Povážská Bystrica


DJ Lucca

Hraje od roku 1999. Jejím hlavním stylem je tech-house, ale stále více inklinuje k melodickému technu. První příležitosti k hraní dostala v roce 2000 a to hned v pražském klubu Roxy a na velké zlínské akci Spring In The House. Tato vystoupení byla poznamenána nevyhraností a nervozitou, ale díky tomu, že Lucca absolvovala v první polovině roku 2000 několik desítek parties, brzy se vypracovala na solidní úroveň.

V létě 2000 absolvovala prestižní Red Bull Music Academy v irském Dublinu. První významnější festival byl pro Luccu Hradhouse 2000, kde měla možnost vystoupit na jednom podiu s Terry Francisem. Následovalo velmi úspěšné účinkování s Colinem Dalem v bratislavském klubu Extreme. Již na podzim 2000 se Lucca stala vyhledávanou Djkou a objevila se na parties po boku mnoha významných DJs jakými byli například Eric Fischer, Mike Shannon, Umek, Valentino Kanzyani a další.

V té době také poprvé vystupovala v zahraničí a to ve Varšavském klubu Piekarna, v klubu Zoom v Maďarsku, několikrát v klubu Meierei Vídeň. V březnu roku 2001 získala nejvíce hlasů podle ankety časopisu Bassline v kategorii Objev roku a druhé místo podle časopisu Tripmag.

Lucca pravidelně hrává v nejprestižnějších klubech České i Slovenské Republiky jako Fabric Ostrava, Barumba Olomouc, Roxy Praha, U-klub Bratislava. V roce 2001 vystoupila na třech velkých moravských festivalech, mimo jiné na Metronomu s Monikou Kruse a na Hradhouse 2001. K vrcholům léta 2001 patřilo pozvání na Open Air - Lucky People Centre Open Air Field, kde hrála na hlavním podiu pro několik tisíc lidí.

Lucca na sobě velmi tvrdě pracuje, buduje si vlastní studio a v současné době připravuje vlastní klubovou party Cloud 9. Nechce však vlastní tvorbu příliš uspěchat a navštěvuje kvalifikované lekce tvorby hudby na ČVUT.

Její oblíbení DJs a producenti jsou Matthew Bushwacka, Terry Francis, Gaetano Parisio, Marco Carola, Danilo Vigorito, Christian Smith, Monika Kruse, Trevor Rockcliffe. Z českých je to La-Di-Da, Loutka a Orbith, ze slovenských Dodo a Poprednny.

Rok 2002 znamenal pro Luccu významné prosazení v zahraničí. V červenci absolvovala turné po Jižní Americe a v srpnu ve Španělsku. Každý měsíc vystupuje 2-3 x v zahraničí. V červenci vydala své první oficiální mixované album Hradhouse 5th Anniversary (pro časopis Bassline) a v říjnu 2002 druhé album Supersonic Garage (pro časopis Rave).


DJ Ian Fuzzy

Vyrostl na klasickém technu začátku devadesátých let. 2 Unlimited, Snap, Prodigy nebo Beastie Boys byly jeho oblíbené kapely, ale vše se změnilo v roce 1996, kdy se zašel podívat na akci Traveller a světe div se, pařil až do 5 hodin do rána. Od té doby si začal vychytávat pouze house a techno party v brněnských klubech Mersey a Fan Favorit nebo v břeclavské Koruně.

Postupem času však zjistil, že nechce chodit na akce jen pařit, ale že by spíš chtěl stát na druhé straně, tedy za DJským pultem. Seznámil se s několika DJs, u kterých se učil míchat. Ve svých začátcích byl ovlivněn školou Dje Linera a Leo Lycry, jenž ho s sebou brával na akce, kde si mohl zahrát.

Premiérově se však pod jménem Ian Fuzzy představil v roce 1998 v dnes již neexistujícím klubu Skleník v Boskovicích u Brna. Když už trochu dozrál a začal hledat svůj styl, zaujal ho zvuk jabloneckých Daha & Gingera. Jelikož se však v poslední době objevilo několik desítek DJů, hrajících skoro to samé, Fuzzy se rozhodl, že musí jít svou vlastní cestou dál.

Díky škole DJe Orbitha změkčil svůj sound, přidal do něho trochu elektro zvuků, ale stále si zachoval svou dynamiku a energičnost. "Při hraní se snažím, aby můj set byl co možná nejpreciznější. Samozřejmě, že ho přizpůsobuji lidem, aby byla vytvořena ta správná taneční atmosféra".

Hrál v klubech:
Depo 9 (Olomouc), Barumba (Olomouc), Punto Azul (Praha), Vagon (Havl. Brod), Šneckenhaus (Kyjov), Edison Garden (Brno), Liquid (Liberec), Pietro (Žďár nad Sázavou), Industry55 (Praha), Naif (Praha), Boro (Brno), Sklepy (Boskovice) Perpetuum (Brno), Music Club T603 (Tábor), Alcatraz (Vyškov), Ponorka (Kroměříž) a nebo Vrtula (Povážská Bystrica).

Za svůj největší úspěch považuje hraní na open air festivalu Summer of Love v Pardubicích a na brněnské party Apokalypsa v Boby Centru. Několikrát byl pozván také do tanečních pořadů na českých radiích.

Oblíbení producenti:
Hell, Sven Väth, Orbith, Vitalic, Romina Cohn, Tiga, Zyntherius, Miss Kittin, The Hacker, Martini Bros, David Carretta, Monika Kruse, Johannes Heil, Stanny Fransen, Mr. Sliff.


DJ Jiri

Ovlivněn italskou vlnou techna (rock Fm-techno land, FM4radio) a hip hopem (Beastie boys, Public enemy). V roce 1995 začínal hrát z CD nosičů, o rok později začal pořádat první housové večírky NO APLAUS, kde již roztáčel gramofony.

V r. 1997 se stal rezidentem akce ENERGY SHAKE 1 - 4. Dnes hraje prevažně po klubech na moravě (m-club Val.Meziříčí, Vsetín, Bobby-Brno, Zlin, Rožnov p.Radh, Luhačovice, Kroměříž atd.) Člen experimental hip hop projektu EXIT FOR PEOPLE, dnes jiz neexistujiciho.

Style: techno, elektro
Labels: Primate, Bush, Olga + Jozef, Elektrixx, Missile, Electracom

Po založeni agentury JZD PROMOTION hrává na většině našich akcí. Hraje také na Slovensku (Považska Bystrica - Vrtula, Dubnica).



DJ Rusty Fox

Hraje od roku 1995 z CD kompilací. V roce 1997 přestoupil na vynily. Začínal v Břeclavi na parties RAVE CITY 98, 99 dále v Brně jako resident na APOKALYPSE 1, 4, 5, 6, 7, 8, 12.

Od 99 roku je residentem party Energy shake 1 - 4 a také residentem klubů Vestibull (Valašské Klobouky) a Ságo (Slavičín). Rusty Fox má za sebou i zkušenost s hraním za hranicemi ČR a to konkrétně v sousedním Slovensku, kde si získal popularitu. Byly to např. kluby Vrtula (Považská Bystrica), Goa (Dubnica n./váhom), Lelloo(Trenčín), Kotva(Púchov).

Při jeho pracovní přestávce v Německu, využil možnosti předvést své umění na tamní scéně, bylo to v pivním městě Bitburg, v tamním clubu EMPIRE pro 600 lidí. Odezva místních kluberů byla pozitivní. V současné době se zajímá o tvorbu vlastní hudby.

Postupem času začal vystupovat v různých éterech, byly to např. Rádia: JIH /Břeclav/, KISS /Brno/, KISS PUBLIKUM (Zlín) a v neposlední řadě na slovenských FUN Radiu /Bratislava/ a FRONTINUS /Žilina/

Labely: Olga + Josef, Numb, Bush, Antidandruf, Fylo, Dummies, PVC, Authentic
Styl: techno, tech-house, house
 
Silvestr agentury JZD Promotion v klubu Radost SX

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016