PARTYINFO

 

FUSION NIGHT

Datum konání:
30.11.2002 - sobota
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Progressive stage - Martin Villeneuve, Pavel Bidlo (Yoshitoshi), Coitus Exitus live (Final Scratch), Mark Sound
Fusion stage - Intruder, david.es, Nailer, Getis (Fusion), Cobbler
Chill-out - D.F. Nile & friends live, 32nd may live, Dave Fish, One
Popis:
zimní zahrada, workshopy, 4 bary, sushi bar, koktejl bar, výstava koláží Marka Pátla, prostorově rozmístěný zvuk
 
 
Rozhovor s Pavlem Bidlem Coitus Exitus - rozhovor Novinky k akci Fusion Night
Yoshitoshi DJs na Fusion Night
V rámci světového turné The Yoshitoshi In House We Trust 2 Tour vystoupí na akci Fusion night 2 DJové ze světoznámého vydavatelství Yoshitoshi.
 
V rámci světového turné The Yoshitoshi "In House We Trust 2" Tour vystoupí na akci Fusion night 2 DJové  ze světoznámého vydavatelství Yoshitoshi. Martin Villeneuve z Kanadské Otawy a Pavel Bidlo z Prahy, momentálně žijící v NYC. Martin má na svém kontě  přes 20 singlů a právě mu vychází mixovaná kompilace "In House We Trust 2". Toto 2CD připravil spolu s  Behrousem pro label Yoshitoshi. Na tomto mixu, který charakterizuje Martinovi sety, spojuje progressive house s tribal prvky a jemnými vokály. Použil zde dvě své skladby "Faight" a "Falling", které produkoval pod pseudonymem Envy. Martinovi skladby můžete nalézt na mnoha dalších  mixovaných CD. Naposledy na kompilační řadě Global Underground, CD Moscow, které připravili Deep Dish. Pavel Bidlo, kterého není třeba představovat je na CD "In House We Trust 2" je zastoupen skladbou Hope. Tu produkoval pod jménem Rock Scissors Paper pro sublabel Shinichi. Tuto dvojici doplní se svým živým vystoupením Coitus Exitus, vydávající na holandském labelu Work a jeho vlastním labelu COEX. Předvede svou tvorbu pomocí Final Scratch. Posledním vystupujícím na Prossive stage bude velmi talentovaný děčínský Mark Sound, kterého v současné době zastupuje agentura Musicway.

Fusion Stage

Zde vystoupí DJové z Fusion Teamu ve společném setu s novým zapojením více gramofonů a mixů. Jeich zvuk je opravdovou fůzí elektronické hudby, kde není důležitý hedební styl, ale celkový pocit. Set bude spojovat prvky techhouseu, detroitského techna, breakbeatu a elektra. Bude obohacen  mnoha experimentálními a industriálními prvky. Hrát budou DJové Intruder, david.es, Getis a Nailer. Fusion team pro tento večer doplní DJ Cobbler.

Chill out

Pro tuto noc si připravil exkluzivní živé vystoupení  projekt D.F.NILE&FRIENDS, který při svém vystoupení spojí prvky filmové hudby, jazzu a elektroniky. Daniel Fikejz, který je hlavní postavou tohoto projektu si k  sobě přizval kytaristu, kontrabasistu a vokalistku. Z brněnské exwired org. přijedou Dave Fish s trip-hopovým setem a 32th May s živým ambientním vystoupením. Večer zakončí hip-hopovým setem DJ One. Součástí chill-outu bude výstava koláží Marka Pátla.

Pro akci Fusion Night bude prostor Abaton otevřen celý a tím využito všech jeho možností, včetně velkokapacitní šatny, druhého schodiště a vytápěné zimní zahrady. Připraveny jsou 4 bary, koktejlový bar a sushi bar. Pro muzikanty jsou připraveny workshopy renomovaných firem. Hudební zážitek umocní prostorové rozmístění zvukové aparatury. Video a světla od Phase.
 
Fusion Night v Abatonu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016