PARTYINFO

 

INSTINKTIVE BEAT - TRIBAL C LOUNGE

Datum konání:
23.11.2002 - sobota
Místo konání:
Praha - Lucerna Kino Cafe
DJs:
Liquid A, Blue, Hugo (perkuse)
Live:
Tam Tam Orchestra
Popis:
Pražský mezinárodní festival taneční hudby
kino: 23:30 a 01:30 - Baraka
vstup od 18 let, start 21:30, end 05:30
do 23:00 vstup zdarma, pak 150 CZK
 
 
Instinktive Beat
Instinktive Beat - Pražský mezinárodní festival taneční hudby
Instinktive Beat přináší od 7. listopadu milovníkům taneční kultury velmi bohatý a různorodý mix všech současných hudebních směrů taneční hudby a tentokrát se zastaví v kině Lucerna a jeho předsálí, a to v sobotu 23. listopadu na akci s názvem Tribal Lounge.
 
WAX, BEESWAX, a Coast of Bohemia s potěšením přinášejí další pokračování série hudebních akcí, workshopů a parties, pořádaných v rámci pražského mezinárodního festivalu taneční hudby - INSTINKTIVE BEAT.

INSTINKTIVE BEAT přináší od 7. listopadu milovníkům taneční kultury velmi bohatý a různorodý mix všech současných hudebních směrů taneční hudby a tentokrát se zastaví v kině Lucerna a jeho předsálí, a to v sobotu 23. listopadu na akci s názvem "Tribal Lounge".

Program "Tribal Lounge" 23. listopadu v kině Lucerna a jeho předsálí představí, jak již název napovídá, hudební večer mistrů bubínků a perkusí, a to prostřednictvím vystoupení Tam Tam Orchestru pod vedením Miloše Vacíka, perkusionisty Huga doprovázeného hráčem na didgeridoo a DJs Liquida A a Blue.

Zároveň s hudebním programem v předsálí kina, začne ve 23:30 a poté podruhé v 01:30 promítání filmu Baraka, filmu jenž letos slaví 10. výročí svého vzniku a který shlédlo přes deset miliónů diváků po celém světe. Baraka - Odysea země představuje strhující obrazový příběh světa s vynikající hudbou. Filmování tohoto snímku trvalo více než rok, točilo se ve 24 zemích, 169 místech a 6 kontinentech světa! Tento 96 minutový film režiséra Rona Fricka vypráví příběh lidského rodu, snažícího se o ovládnutí vzpírající se přírody. Promílají se v něm záběry civilizace a divočiny, mrazivé tundry a spálené pouště, nebezpečné pralesy a neznámé kultury. Jedná se mistrovský vír obrazů a hudby, který i po deseti letech své existence strhne i oslovuje nové generace diváků.

Dveře otvíráme ve 21:30. Vstupné do 23:00 je zdarma, od 23:00 za 150 Kč.

Veškeré info na www.beeswax.cz/ibeat nebo www.ticketpro.cz.


DJ James Baseley a Tall Workshop a warm-up party ve stylu broken beats ve čtvrtek 21. listopadu od 19:00 @ TWM Komplex (Lesnická 4, Praha 5) - vstup zdarma.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016