PARTYINFO

 

INSTINKTIVE BEAT CHRISTMAS CELEBRATION

Datum konání:
13.12.2002 - pátek
Místo konání:
Praha - Křižíkovy pavilony
DJs:
Underwater Records party - Darren Emerson (UK), Gus Gus (DJ set, ICE)
Good Times party - Norman Jay (UK), Charles Webster (UK)
Popis:
předprodej Ticketpro (do 1.12 - 280 CZK + poplatky)
start 20:00
 
 
Instinktive Beat Christmas Celebration Darren Emerson Gus Gus Norman Jay - interview
Instinktive Beat - Christmas Celebration
Poslední ze série akcí pořádaných pod hlavičkou Instinktive Beat v roce 2002 je party 13.12., kde se představí Underwater Records Darrena Emersona a inslandští Gus Gus na jedné stagi a otec Good Times, Norman Jay společně s 2Funky na stagi druhé.
 
Pražský mezinárodní festival taneční hudby

Underwater Records vs Good Times
pátek 13. prosince, Křižíkovy pavilony - Výstaviště Praha

WAX, BEESWAX, a Coast of Bohemia s potěšením přinášejí premiéru Pražského mezinárodního festivalu taneční hudby - INSTINKTIVE BEAT - exkluzivní série dvanácti hudebních akcí, workshopů a parties, které se uskuteční v různých lokalitách v Praze, v průběhu šesti týdnů.

INSTINKTIVE BEAT přinese velmi bohatý a různorodý mix všech současných hudebních směrů taneční hudby, osloví všechny věkové kategorie milovníků tohoto žánru a nabídne bezesporu jedny z největších jmen světové taneční hudby - Dje, živé kapely, labely, kluby a parties.

Poslední ze série akcí pořádaných pod hlavičkou Instinktive Beat v roce 2002 je party 13. prosince, kde se představí Underwater Records Darrena Emersona a inslandští Gus Gus na jedné stagi a otec Good Times, Norman Jay společně s 2Funky a Charles Webster.

Darren Emerson bezesporu patří mezi nejvlivnější postavy taneční scény. Jeho jméno je úzce spjato se skupinou Underworld, jejímž byl leaderem a za jehož působení vydala kapela tři alba a prodala více než milion desek po celém světě. Mezi jejich největší hity patří Cowgirl, Rez, Born Slippy a Dark and Long, které se řadí mezi djské klasiky. Poté, co v roce 2000 skupinu opustil, namixoval 2 Global Underground kompilace (Uruguay a Singapore), připravil remixy pro Fat Boye Slima, Space Invaders (Defected) a vlastní kapelu Meeker. V roce 1994 založil Underwater label, který vydal nahrávky od Meeker, Neda Flanderse, Steva Maca, Mutiny a samozřejmě Tima Deluxe. Pvní album, které na podzim tohoto roku vyšlo u Underwater Records je kompilace mixovaná Darrenem Emersonem a Timem Deluxem a nese název Episode One a obsahuje Darrenův sólo track H2O. 13. prosince na pražském Výstavišti vystoupí na stejném pódiu jako Darren i islandští Gus Gus, jejich album pod Underwater vyšlo v září 2002.

Gus Gus, ovlivněni elektronickou fúzí a trip-hopovými rytmy, představují v současné době kvartet, který vznikl z původně 12 členného seskupení filmového projektu z roku 1995. Gus Gus = Earth, President Bongo, Buckmaster a Biggi Veira. V roce 1996 nahrála u 4AD čtyřdílné taneční mixované EP. Kombinací amerického a britského vydání jejich debutového alba Polydistortion, které vzniklo spoluprací mezi 4AD a Warner bros, se album na trh dostalo již v dubnu roku 1997. Dance You Down je nové album skupiny Gus Gus, které bylo 30. září tohoto roku vydáno u Underwater Records Darrena Emersona. Album plné podmanivých beatů, čistých bubínků a chytlavými electro riffů je další výbornou akvizicí Underwater Records.

Stage bude v pátek 13. prosince patřit na dvě hodiny i Normanovi Jayovi. Fanoušek Raleigh Choppera, nejlepší sound systém, zakládající člen rádia Kiss FM, bývalý guru Talkin' Loud, celebrita světového kalibru a muž z lidu… Co víc byste chtěli? Časopis Mixmag jej zařadil mezi top 100 světových DJs a magazín Face jej označil jako jednu z nejvlivnějších postav klubové kultury desetiletí. Tyto a mnoho dalších poct jen potvrzují, že Normanův přínos hudební scéně je jedinečný. Pravidelně se o něm mluví v televizi, rozhlase a tisku v souvislosti s černošskou hudbou a taneční kulturou a je uznávanou autoritou klubové kultury. Díky rozmanitosti a šíři svého hudebního záběru bývá někdy označován jako "DJ pro lidi".

V pátek 13. prosince v Křižíkových pavilonech se těšte na Darrena Emersona, Gus Gus, Normana Jaye, 2Funkyho, Charlese Webstera a místní support line-up - Loutka, Lumiére a Kel Quadrant.

Speciální Vánoční nabídka:
Prodloužili jsme pro Vás nabídku speciálních zlevněných vstupenek, které jsou v prodeji přímo v kanceláři agentury Wax (Břetislavova 308/12, Praha 1), anebo v TWM Komplexu.

Ušetřte 175 Kč na vstupence z předprodeje:
Speciální zvýhodněná vánoční vstupenka je nyní k dostání za cenu 190 Kč/kus, a to do 12.12.02
(bežná cena: je 365 Kč = 330 Kč + poplatky) v případě, že si koupíte 6 a více vstupenek najednou přímo v kanceláři agentury WAX nebo v TWM Komplexu na Smíchově, Lesnická 4.

Ušetřte 150 Kč na VIP vstupence z předprodeje:
Speciální zvýhodněná vánoční VIP vstupenka je nyní v prodeji za 380 Kč/kus, a to do 12.12.02
(bežná cena: je 530 Kč = 480 Kč + poplatky). K této VIP vstupence musíte zakoupit navíc i žetony na občerstvení v hodnotě 300 Kč. Nabídka rovnež platí pouze pri nákupu 6 a více VIP vstupů najedou přímo v kanceláři agentury WAX. nebo v TWM Komplexu na Smíchově.

Pro rezervaci vstupenek ci VIP vstupu za speciální ceny, prosím, zašlete email na petra@wax.cz, v emailu prosím uvedte o kolik a jaký druh vstupenek byste meli zájem.

Charles Webster Workshop a warm-up party ve stylu deep house ve čtvrtek 12. prosince od 19:00 @ TWM Komplex (Lesnická 4, Praha 5) - vstup zdarma!

Veškeré info na www.beeswax.cz/ibeat nebo www.ticketpro.cz.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016