PARTYINFO

 

INSTINKTIVE BEAT CHRISTMAS CELEBRATION

Datum konání:
13.12.2002 - pátek
Místo konání:
Praha - Křižíkovy pavilony
DJs:
Underwater Records party - Darren Emerson (UK), Gus Gus (DJ set, ICE)
Good Times party - Norman Jay (UK), Charles Webster (UK)
Popis:
předprodej Ticketpro (do 1.12 - 280 CZK + poplatky)
start 20:00
 
 
Instinktive Beat Christmas Celebration
Instinktive Beat Christmas Celebration v pátek 13. prosince na Výstavišti představí Underwater party s Darrenem Emersonem a Good Times party s Normanem Jayem. Dále se agentura Wax omlouvá - nedorazí Gus Gus.
 
S politováním musíme oznámit, že z důvodů neočekávaného rozhodnutí
manažerů vydavatelského labelu museli GUS GUS zrušit svoji dnešní návštěvu
Prahy!!!
Underwater Records a Wax se tímto velice omlouvají za vzniklé problémy a možné rozhořčení.

Dekujeme za pochopení - WAX Crew
----------------------------------------------------------------------
Instinktive Beat Christmas Celebration v pátek 13. prosince na Výstavišti představí Underwater party s Darrenem Emersonem a Good Times party s Normanem Jayem

 Po záplavách  Stav vody 14.8.2002

 Pavilon  Zakrývání skla černou látkou

Poslední ze série akcí pořádaných pod hlavičkou festivalu Instinktive Beat v roce 2002 je party 13. prosince, kde se představí Underwater Records Darrena Emersona, inslandští Gus Gus, otec Good Times Norman Jay společně s Charlesem Websterem a 2Funky. Tyto producenty a djs jsme představili na stránkách techno.cz v minulých dnech, pro tuto chvili bychom chteli na fotkách i psaným slovem ukázat, jak to bude v pátek v Křižíkově pavilonu E, kde party proběhne, vlastně vypadat.

Po srpnových záplavách došlo na pražském Výstavišti k mnoha změnám. Tyto změny se nevyhnuly ani pavilonu E, o těchto se ostatně od 20:00 hodin můžete přesvědčit sami.
Úplně nová podlaha, vše nově natřené a zrekonstruované, zbrusu nové toalety, které najdete snad jen v luxusních restauracích. Při pohledu na dokumentační fotografie z období těsně po záplavách je až nuevěřitelné, jak se pronajímatelům Křižíkových pavilonů podařilo situaci vyřešit.

A my nezůstáváme pozadu a připravujeme pro Vás jedinečný zážitek i po stránce produkční, jak už je koneckonců naším dobrým zvykem.
Díky tomu, že jsou Křižíkovy pavilony prosklené, zakryjeme celý pavilon E černou látkou, abychom tak vytvořili nejen klubovou atmosféru, ale zajistili tak maximální využití celého světelného parku, který bude operovat nad Vašimi hlavami. Kromě bohatého světelného parku se můžete těšit i na laser a videoprojekci. Jak laser, tak video pro Vás bude mít připravené Vánoční překvapení. Paprsky laseru Vám budou doslova lítat nad hlavou, a projekční plátno bude mít rozměry 6 x 4 metry!!!
A jaká by to byla party bez pořádného zvuku. Firma Audioblue nám zajistí dokonalý čistý zvuk s použitím systému EAW, konkrétně zavěšených reprobeden 760. Ony to jsou spíše takové bedýnky, zato ale umí udělat pořádný rachot.

A rozhodně se nemusíte bát, že by Vám byla zima! Při rekonstrukci bylo myšleno i na vytopení pavilonu, teď již ale ve smyslu energetickém. Šatna s dostatečnou kapacitou a samozřejmě bohatě zásobené bary se vším, na co jste na našich akcích zvyklí, rozhodně nebudou chybět.

POZOR: vánoční dárek od WAXu pro Vás

Pro všechny ty, kteří se zajímají o kvalitní taneční hudbu a přitom mají limitované finanční prostředky, má Wax speciální nabídku: VSTUP ZDARMA na Instinktive Beat Christmas Celebration, který se koná tento pátek 13.12. na Výstavišti.
Abyste mohli využít volného vstupu, je nutné, abyste byli jedním/jednou z prvních 250 lidiček, kteří na email wax@wax.cz zašlou žádost o získání vstupu zdarma s tím, že tuto žádost je nutné zaslat do pátku 13.12.do 10:00 dopoledne a přijít ke Křižíkům před 21:30 v den party.

POZOR: Akce začíná ve 20:00, a Vy musíte dorazit do 21:30!!!! (zkuste to ale co nejdřív!)

vstup od 18 let
 
Darren Emerson Gus Gus Norman Jay - interview Instinktive Beat - Christmas Celebration

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016